Dr. Sára Leventével kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi. Van magánrendelése? Vállal szülést?
Szia!
Az elején hozzá jártam terhesgondozásra. Van magánrendelése, mindig oda hívott, nem olcsó, de nagyon kedves doki. Vállal szülést.
Nekem viszont sokszor szétszórtnak tűnt, nem vezette a kiskönyvet rendesen, mindig elvesztette a fonalat és nekem kellett szólnom, hogy adjon már beutalót az aktuális vizsgálatokra. Így is volt, hogy nem kaptam.
Váltottam. A mostani orvosom ki is volt akadva, mikor meglátta a kiskönyvem, szerinte ami addig történt, az nem terhesgondozás.
Ég és föld a különbség a kettő között. Pedig nem a magánrendelésére járok jelenleg, mégis ezerszer többet foglalkozik velem és a babával az orvos.
Persze ez csak magánvélemény, mindenkinek "más" jön be.
Az előző válaszoló vagyok megint:).
Ha szeretnéd, meg tudom adni a magánrendelője címét és a telefonszámot, ahol időpontot kérhetsz vagy dr. Sára mobilszámát is esetleg, ha inkább előbb vele beszélnél.
Dr Sára Levente
Cím: 1012 Budapest, Várfok u. 15.
Bejelentkezés: 06-1 / 213-9780
Százhalombatta:
2440 Százhalombatta, Gesztenyés u.10.
Terhesgondozás:Elérhetőség: 354-522/304
Rendelési időpontok:
Hétfőn: 13.00 - 14.30 óráig
Nőgyógyászat:
Elérhetőség: 540-658
Rendelési időpontok:
Hétfőn: 14.30-19.00 óráig
Budaörs:
Terhesrendelés: Szerda 9:00 - 11:00
Azon kívül van még a Sote 2
Messze menőkig a legjobb orvos!!!
Vállal szülést is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!