Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tejérzékeny lehet majd a...

Tejérzékeny lehet majd a babám, ha néhanap van gyomorégésem és olyankor kb.1-2 óránként megiszom 1 pohár tejet?

Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 09:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, igyál nyugodtan. Ha napi öt litert innál, akkor sem lenne feltétlenül tejérzékeny a babád, illetve ha kilenc hónapig kerülnéd a tejtermékeket, akkor is lehetne.

Nem ennyire erős az összefüggés a két dolog között.

2008. aug. 29. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy olvastam,hogy terhesen is és szoptatás ideje alatt 0,5 liternél többet nem szabad meginni. A babának meg 1 éves koráig nem szabad semmilyen tejterméket adni:(

2008. aug. 29. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy terhesen és szoptatás alatt max fél liter / nap.

Renniet lehet enni, az nem segít? Vagy valami száraz keksz..

2008. aug. 29. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Olvasd el, szerintem hasznos és talán megbízhatóbb, mint az "Én azt hallottam..." vagy az "Egyik ismerősem ismerősének az ismerőse..." kezdetű válaszok:

[link]

2008. aug. 29. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmi összefüggés a babák tejérzékenysége és a várandós anya tejfogyasztása között, ez tévhit.

Csecsemőknek egyéves korukig viszont nem ajánlatos tejet adni, de sajtos pl már lehet dúsításhoz használni, mikor már megkezdtük a hozzátáplálást.

Egy dietetikus

2008. aug. 29. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!