Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12. hetes UH-n már jól...

A 12. hetes UH-n már jól kivehető a baba? Látszik már szinte minden? Úgy értem, a 7 hetes " maszathoz" képest.

Figyelt kérdés

Sajnos a kórházban fogják csinálni, ahol nem fordítják felém a monitort, nem erősítik fel a szívhangot, nem mondanak semmit, és nem adnak képet.El kellene mennem a magán dokimhoz, ott legalább látom.

10 h km

2010. febr. 23. 08:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, 12 hetesen már igazi baba, kalimpáló kezecskékkel-lábacskákkal... Szerintem a kórházban is jogod van kérni, hogy megnézhesd, nálunk is megmutatják, ha nem is hosszú időre. De szólj nyugodtan, hiszen rólad és a babádról van szó!
2010. febr. 23. 08:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy 12 hetes baba már pont olyan, mint egy "igazi baba", csak miniatűr változatban. :) Mindene kivehető, mindene látszik, és szerencsére még belefér az egész monitor-képbe, így teljes egészében megcsodálhatod a picidet! :)
2010. febr. 23. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Én pontosan emlékszem a 12. hetes UH-ra, csodás érzés volt. Akkor fogtam fel igazán, hogy tényleg terhes vagyok. :D

Nekem is kórházban csinálták, nem volt fogadott dokim, de a szonográfus nő nagyon aranyos volt, kb. 20 percig vizsgált. Kalimpált kezével-lábával, az egyik kezével megsimogatta az arcát, a másikkal a lába között nyúlkált. Nagyon édes volt, akkor sírtam először :D. Aztán a szonográgus megmutogatta a gyomrát, szívét, veséjét, agyacskáját (jobb-bal félteke), szóval mindent. Ha van rá lehetőséged, olyan helyre menj, ahol láthatod, mert ez az első nagy élmény, legalábbis szerintem.

5 hónapos fiúcska anyukája

2010. febr. 23. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!