A 12. hetes UH-n már jól kivehető a baba? Látszik már szinte minden? Úgy értem, a 7 hetes " maszathoz" képest.
Sajnos a kórházban fogják csinálni, ahol nem fordítják felém a monitort, nem erősítik fel a szívhangot, nem mondanak semmit, és nem adnak képet.El kellene mennem a magán dokimhoz, ott legalább látom.
10 h km
Én pontosan emlékszem a 12. hetes UH-ra, csodás érzés volt. Akkor fogtam fel igazán, hogy tényleg terhes vagyok. :D
Nekem is kórházban csinálták, nem volt fogadott dokim, de a szonográfus nő nagyon aranyos volt, kb. 20 percig vizsgált. Kalimpált kezével-lábával, az egyik kezével megsimogatta az arcát, a másikkal a lába között nyúlkált. Nagyon édes volt, akkor sírtam először :D. Aztán a szonográgus megmutogatta a gyomrát, szívét, veséjét, agyacskáját (jobb-bal félteke), szóval mindent. Ha van rá lehetőséged, olyan helyre menj, ahol láthatod, mert ez az első nagy élmény, legalábbis szerintem.
5 hónapos fiúcska anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!