Nagyon fontos? Aggódom? Barnázok?
Figyelt kérdés
Csak 9re tud fogadni az orvosom, a héten már 9 hetes vagyok, és reggel egy kis barnás, véres nyálkát vettem észre a wc papíron. Hányingerem megvan, nem görcsölök és a cicim is fáj. Úgy látom fürdés után már talán el is múlt. Szerintetek minden rendben?2010. febr. 23. 07:33
1/8 anonim válasza:
szerintem nincs gond,lehet,hogy most jött volna meg,ha nem vagy babás.de a doki majd mond valami okosat
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, nagyon megijedtem, remélem minden rendben lesz.
2010. febr. 23. 07:57
3/8 A kérdező kommentje:
amúgy ma múlna el, megnéztem a naptárat, remélem tényleg csak ennyi az egész.
2010. febr. 23. 07:58
4/8 anonim válasza:
Én azért a helyedben feküdnék 9 óráig is.
Nekem is volt barnázásom az elején, kaptam gyógyszert és szigorú fekvésre ítéltek.
Nagyon jó döntés volt, hogy elmégy a dokihoz!
5/8 A kérdező kommentje:
hát, reggel mikor megláttam a foltot, az volt az első, hogy a dokim 7től rendel megnéztem és felhívtam, de akkor még csak 3/4 7 volt, úgyhogy várnom kellett. remélem minden rendben lesz. a hőm fent van 36.9-en, talán az is jót jelent, gondolom az is lemenne, ha baj lenne.
2010. febr. 23. 08:10
6/8 anonim válasza:
A hőmérőzést felejtsd el. Annak a fogantatásnál van igazán jelentősége.
Tapasztalatból mondom, mert pl. nekem egyetlen egyszer sem volt 36.4-nél magasabb, mégis jön a baba.
7/8 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, azt mondta a doktor úr, hogy csak egy kis sárgatest elégtelenség, nem semmi komoly, kaptam utrogestant, de azt nem mondta, hogy feküdnöm kell-e. Célszerű ilyen esetben? köszönöm, hogy tartottátok bennem a lelket :) azért gyorsan lefotóztam a kis porontyot, már 21mm :D
2010. febr. 23. 09:46
8/8 anonim válasza:
07.59-es vagyok. Én is Utrogestan-t kaptam, de nekem akkor szigorúan a lelkemre kötötték, hogy feküdjek. Ne emeljek, ne csináljak semmit ami megterhelő.
Nem tudom, biztos dokija válogatja, de én azért kímélném magam a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!