Szia. Nem ! Mindenkinél azt csinálnak,hogy megállapítsák a terhesség tényét.Nekem 6hetes volt mikor ezzel a módszerrel megállapították...
Minden jót :)
30hetes kismami
2008. aug. 29. 08:11
2/10 anonim válasza:
szia! sőt még a 12 hetes is hüvelyi ultrahang, ezen tényleg mindenki átesik.
2008. aug. 29. 08:17
3/10 anonim válasza:
Nem mehet el tőle.
2008. aug. 29. 08:19
4/10 anonim válasza:
Nem!
A vizsgálattól inkább.
2008. aug. 29. 08:26
5/10 anonim válasza:
nem mehet el tőle. Gondolj csak bele. a 12. hétig csak ezzel tudják vizsgálni a babát. Ez általában 2 vizsgálat egy terhes nőnél,utána már csak hasi ultrahang van. Nyugodj meg,semmi baja nem lesz a babának
2008. aug. 29. 08:27
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. aug. 29. 09:18
7/10 anonim válasza:
Nem! Az első trimeszterben többször is megnézték a babámat hüvelyi ultrahanggal, mert pár hétig véreztem. Semmi probléma nem volt. A vizsgálatot emiatt viszont inkább elhalasztotta az orvos.
2008. aug. 29. 10:58
8/10 anonim válasza:
Szia!
Az orvosok nem csinálnak olyat, amit nem szabad. ilyenkor nem lehet gond a hüvelyi ultrahanggal, főleg amíg pici a babó, máshogy igazán nem is tud neked válaszokat adni.
mire meg már nagyobb lesz, ne aggódj, akkor nem fognak csak hasi ultrahangot csinálni...
2008. aug. 29. 15:22
9/10 anonim válasza:
Nem mindenkinél azt csinálnak, nem jól írta az első!! az én dokimnak pl. nincs hüvelyi ultrahangja szal nekem az elejétől hasival csinálta. és hasival is állapította meg, h 6 hetes terhes vagyok.
2010. júl. 22. 14:44
10/10 anonim válasza:
Most olvastam tovább milyen hülyeségeket írogattok!! mi az, h 12. hétig csak azzal tudják vizsgálni a babát?? ez marhaság! hasival is tök jól látszott a baba, még én is láttam, olyan kis édes volt:) régebben, mikor nem volt még hüvelyi uh szerintetek mivel nézték?? hasival nem nézték meg csak a 12. hét után?? akkora idiótaságokat írnak ide sokszor!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!