Terhesség és libidó?
Szia!
Én az elején nem kívántam,szerintem azért mert az első 14 hét hát elég rossz volt!
Aztán a második trimeszter már sokkal jobb volt. Bár én is azt hittem,hogy majd egy szexgép állat leszek,mert "ez van a nagykönyvben" de nem így lett. Nem mondom,hogy nem szexeltünk,de nem igazán kívántam,és így reagáltam a hormonokra:)
Aztán eljött az utolsó trimeszter. Akkor már sokkal többet voltunk együtt,főleg az utolsó 1-2 hétbe,de azt már egyéb okok miatt:) Szerintem nem kell mondanom:)
Na de szülés után..... Bepótoltam az elmaradt dolgokat:)
Miután hazajöttünk a kórházból 1 hétre rá minden bajom volt.. :) Szerintem képes lettem volna a nap 24 óráját végig szeretkezni és Nem túlzok ... Nem tudom mi történt. Biztos nekem most tombolnak a hormonjaim:D
amik a terhesség alatt "lusták voltak" :D
Én nagyon féltem attól,hogy mi lesz szülés után mert sokat olvastam,hogy így nem kívánják meg úgy. Mi lesz a házassággal így stb.. Meg a szülés után a szex gondolatától is rosszul voltak!
Hát mi ne mondjak.... Alig vártam,hogy végre szexeljünk:) Mondom 1 héttel utána..
Azóta is majdnem minden nap.:) Már 5 hónapja hogy szültem. Rám nagyon jó hatással volt a szülés sztem,előtte azért nem voltam ilyen ..
Bocsi,kicsit hosszú lett! Nyugi lehet,hogy veled is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!