Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hátfájásra mit javasoltok?...

Hátfájásra mit javasoltok? Pocaktámasz kinek vált be? 29hkm

Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokat fájdogál. Az első terhességem alatt kezdődött, akkor a 24. héttől végig kínlódtam vele, sajnos meg is maradt a szülés után is. A férjem orvos, és ő tapintásra is érezte, hogy valami nem stimmel, ekkor már csekkoltuk, hogy mi a helyzet, és sajnos az MR szerint ágyéki csigolyáim elmozdultak, ez okozza a gondot, itt-ott ki is boltosul, tehát igyekszem tornázni, mozogni, hogy a sérvet megelőzzem. Most 24 hetes vagyok a másodikkal, az elsőhöz hasonlóan az alkatomhoz képest iszonyú nagy a pocakom, és a 16. héttől jelentkezett a fájdalom egyre erősebben. Néha szűnik, de a pocaktámasz használatától függetlenül. Ugyanakkor a legjobb barátnőm esküszik rá, neki teljesen megszüntette a panaszait. A legjobb egyébként szerintem a kismamajóga, vagy kismamapilates, ha elérhető a környékeden, és nincs ellenjavallata.
2015. máj. 4. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem nagyon fájt a derekam is meg a hatam is, a hasam huzott lefelé, és nagyon kemény feszes volt...

Vettem Anita márkájú pocaktámaszt, és nagyon sokat segitett! Nem fáj már semmi, nem huz lefelé, sokkal könnyebb mozogni, jobban birom a sétákat, nem keményedek. Szóval mindenkinek ajánlom! :)

Ja egyébként én is 29 hetes vagyok:)

2015. máj. 8. 09:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. máj. 8. 19:03
 4/4 anonim válasza:
A Pocaktámasz teljesen bevált. Kényelmesen felvehető, mert több részből áll. Sokat segített a hátfájás, sőt a lábaim fájdalmának enyhítésében is.
2016. jan. 4. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!