Mit vagy hogy csináljak?
Figyelt kérdés
10 hetes kismama vagyok.1,5 év próbálkozás után és az orvos azon véleménye után hogy 1:100 hogy természetes úton lehet gyermeke a páromnak de most itt van velem,velünk.De már néha azt érzem hogy túl aggódom,hogy nehogy baja legyen.Leginkább attól félek,hogy nem lesz szívhangja a következő ultrahangon.Hormonok okozzák vagy volt így más is?Már néha olyan érzésem van hogy begolyózok.2015. máj. 2. 18:12
1/7 anonim 

válasza:

Ez sajnos ilyen. Én is nagyon aggódtam, nem mondom hogy 12 hetesen elmúlt de csökkent az aggodalom mert egyrészt 12 hetes kor után csökken a kockázat, másrészt mert már érzem a babát mozogni. De amíg nem éreztem azért volt aggodalom rendesen, hiszen hetek teltek el a Vizsgálatok között és az uh volt az egyetlen jel, hogy a baba jól van. Nem mondom hogy ne aggódj mert sokan szoktak de azért próbálj minél kevesebbet idegeskedni miatta. :))
2/7 anonim 

válasza:

Először is gratulálok! Igen, sajnos általában az ember így aggódik a piciért, onnantól kezdve, hogy megfogan, életed végéig, édes aggódás:D Még max 10 hét és érezni fogod a kis rugdosását, addig valahogy ki kell bírni. Beszélgess vele sokat.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azt,hogy megértőek vagytok :) Beszélek hozzá és imádkozom érte :)
2015. máj. 2. 19:15
4/7 anonim 

válasza:

Ha majd elkezd mozogni, akkor majd az a rész jön, hogy"miért nem mozgott már 5 perce??" :))
ez ilyen! Ha megszülsz..akkor pedig azon aggódsz majd, hogy vesz e levegőt. Ha ezt is megvolt, majd jön az, hogy"ugye nem fázott meg? ugye nem lesz beteg?"... aztán meg majd hogy egyedül megy diszkóba..:))
Ha gyermeke lesz az örökös aggódást jelent.
Szóval érdemes másra koncentrálni. Mert innentől mindig lesz min aggódni. :)
5/7 anonim 

válasza:

szerintem ezzel szinte mindenki így van. Majd, ha megmozdul, akkor meg fogsz nyugodni, mert akkor már tényleg érezni fogod, hoyg rendben van. Addig meg sajna marad az aggódás :)
6/7 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van.Innentől kezdve mindig lesz min aggódni.Lenyougszom,pozitívan gondolkodom és minden a legnagyobb rendben lesz :)
2015. máj. 2. 20:50
7/7 anonim 

válasza:

Èn azt próbálnám meg tudatosítani magamban a helyedben, ha egészségesen élek, eljárok orvoshoz, figyelek a testemre, mindent megtettem, amit lehet, innentől kár aggódni, mert nem tudod befolyásolni történik-e valami vagy sem, arra meg kár felesleges stresszt pazarolni, amire gyakorlatilag nincs ráhatásod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!