Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már létezik ilyen, hogy...

Már létezik ilyen, hogy megbeszéled előre a dokival, hogy te császárral szeretnél szülni?

Figyelt kérdés

Én ezen nagyon meglepődtem. Annak idején elég nyomós indok kellett ahhoz, hogy császározzanak. Most meg kívánság szerint van ilyen?

Írjátok már le nekem, hogy tényleg igaz e, vagy hogy hogyan alakult ez így..

2010. febr. 22. 19:20
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Le van tapadva az izom mind a két csípőmön. Műteni kellett volna, de nem engedtem.

Plusz a bal csípőm folyton kiugrik. Kattog és elugrik az egyik csont a másiktól.

2010. febr. 22. 21:39
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aggódós és körülményes vagyok, de amikor szóba került, hogy szülés vagy császár, megkérdezte az orvosom, hogy én hogy szeretném. Meglepődtem nagyon. Mondtam, hogy természetesen szülni szeretnék, de amelyiknek kevesebb a kockázata. (egyéb tényezők játszanak közre, nem a pszichém, ha császár lesz)
2010. febr. 22. 21:48
 23/26 anonim ***** válasza:
54%
A csípőproblémád nem indokolja a császárt, emiatt nem fognak megműteni, nem a keresztcsontoddal vagy a gerinceddel van gond. Tehát ez nem valódi ok a császárra. Biztosan hagynak természetesen szülni!
2010. febr. 22. 21:54
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem részben van indokom a császárra, részben pedig nincs. Sajnos van egy szülés közben sérült lányom, ezért most kifejezetten olyan orvost kerestem aki a terhességem első percében megigéri a császárt. 5 hetesen elmondtam neki a történetemet, megkérdeztem, hogy ennek ismeretében hajlandó e majd császározni függetlenül attól, hogy indokolt e vagy sem. Természetesen igent mondott ( véleménye szerint nem meglepő, hogy ennyire félek a normál szüléstől). Ahogy telt múlt az idő, időközben meggondoltam magam, úgy érzem jó kezekben leszünk, és mégis a normál szülés mellett döntöttem. Persze baj esetén egy percig sem mérlegelünk, irány a műtő. Nem mondom, hogy nem félek, de azon vagyok, hogy kétszer nem üt ugyanoda a mennykő! :)

39+1 kismama

2010. febr. 22. 21:54
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen figyelmeztetett a szemorvos, hogy:szülni, csak császárral! Azóta sok év telt el, volt szemműtétem, most más doki azt mondta szülhetek természetes úton. De ma kiderült, keresztben van a baba, kevés a magzatvíz, nem biztos, hogy vissza tud fordulni...

Nekem mindegy hogy lesz, csak a baba egészséges legyen.

32 hetes kismama

2010. febr. 23. 01:01
 26/26 anonim ***** válasza:
88%
Én szégyen, nem szégyen annyira féltem a szüléstől( nem csak a fájdalomtól, hanem a kockázatoktól, ami sokkal több van szerintem egy természetes szülésnél), hogy addig kerestem dokit, amíg be nem válalta a császárt.Hát már az elsővel szerencsém volt! Már a 3. hónapban megbeszéltük hogy csaszi lesz. És semmivel nem fizettem neki többet, mint bárki a fogadott orvosának. Ja és én mire hazamentem a kórházból már semmi bajom nem volt, teljesen egyedül láttam el a babát. El lehet ítélni, de szerintem mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy hozzá mi áll legközelebb.
2010. febr. 23. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!