Már létezik ilyen, hogy megbeszéled előre a dokival, hogy te császárral szeretnél szülni?
Én ezen nagyon meglepődtem. Annak idején elég nyomós indok kellett ahhoz, hogy császározzanak. Most meg kívánság szerint van ilyen?
Írjátok már le nekem, hogy tényleg igaz e, vagy hogy hogyan alakult ez így..
Nincs kedvem vitázni veled.
Itt olvastam az oldalon erről a megbeszélt császárról, és legalább annyi közöm van hozzá, mint neked ahhoz, hogy engem ez miért érdekel.
Én "hisztizek" tovább a szavaiddal élve, Te meg légyszíves hagyjál mára már békét. A te véleményed már tudom, szeretném tudni másét is!
Köszönöm a válaszod, tapasztalatot így gyűjt az ember!
Jó babavárást és további szép estét!
Ne általánosíts és ne vegyél készpénznek mindent, amit olvasol.
A válasz a kérdésedre: nem, nem kívánság szerint van és nem igaz.
Én az elsőt császárral szültem de nem annak indult. Így 16 óra szenvedés után úgy döntöttem, hogy csak akkor vagyok hajlandó még egyszer szülni ha meg tudom beszélni a dokimmal, hogy megcsászároz. Azt válaszolta, hogy lehet róla szó mert mivel az első is császár volt így kb.60%, hogy egyébként is az lenne viszont néhány órát mindenképpen kell vajúdni a baba és a mama érdekében is. De azalatt a pár óra alatt ha szerencsém van talán már nem is lesz idő a császárra. Hozzáteszem, hogy engem nem viselt meg a műtét jobban voltam mint a normál úton szülők és a fél karomat odaadtam volna ha azt a 16 órát nem kell végigcsinálnom.
Visszatérve...látod az én dokim ilyen diplomatikus. Nem mondott nemet de tulajdonképpen igent sem. :p
Hát igen. Ha az első császár volt, nagy az esélye,hogy a második is az lesz kérés nélkül is.
De látod ez így más. Pont itt a lényeg ahogy te is írtad, kell néhány óra vajúdás, mert fontos sok dologban a babának és a mamának is.
Szia, én csak leírom az unkatesóm történetét!
7 éve szült, viszont nem akart természetes módon, nem tudom miért! Na a lényeg, hogy magán dokija volt, elég szép kis összeget tett a zsebébe, hogy ne kelljen természetesen szülnie, erre a doki ráírt vmit a papírjára, hogy miért nem lehet rendesen szülnie, így mikor beindultak a fájások telefnáltak a dokijának, ő ment egyből a klinikára, és megcsászárzta... szóval ilyen is van!
Hozzá teszem én mindig is elítéltem az ilyen nőket, de hát ez van... Ők ezt választják, mások meg nem... Én természetesen szeretnék szülni, hacsak nem mondják azt, hogy a baba érdekében kell a császár!
29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!