Más is rosszul lett picit a terheléses vércukor vizsgálatnál?
Amikor megittam az édes vizet, utána kb. 20 percig rosszul éreztem magam, de két óra múlva már jobban voltam.
Mennyi lett a vércukor eredményetek 2 óra után?
Szia!
Nem vagyok szenvedős típus, de én két órán keresztül küzdöttem a hányingerrel, egy idő után már a könnyem is folyt (néha az öklendezéstől, néha kínomban a nevetéstől). Mikor a 2 óra letelte után a nővérke vette le a vért, mondtam is neki, hogy húzzon bele vagy vele együtt rohanok a mosdóba.
Az éhgyomri cukor: 4,6 mmol/l, 2 óra után: 3,6 mmol/l.
A doki meg is volt lepődve az eredménytől, gondolon egy 100 kg-os kismamától nem ilyet várt. :)))
35 hetes kismama
Hát nekem is nagyon nehezen maradt bent. Főleg azért volt rossz, mert én 12 hetesen voltam (sok a cukros a családban) és akkor még bőven tartottak a reggeli rosszulléteim. Úgyhogy duplán küzdöttem, de szerencsére bent maradt.:)
Éhgyomri 4,6 terheléses 5,2
Én is rosszul lettem, alig tudtam benntartani :S
3. válaszoló, nem a kilókon múlik. Amikor mentem a diabos eelenőrzésekre kisebb anorexia-klubb gyűlt össze mindig :)
én is alig bírtam benntartani, de megmaradt!
7,03 lett a kétórás, az még egész jó!
azt hiszem 7,6 a diétahatár!
remélem neked is jó lett!
Háát,én nem voltam ilyen szerencsés..
Én csak fél órát bírtam kb,és kijött...:P
Még így is küzdelem volt,hogy addig bent maradjon.
Mondtam a nővérnek,hogy ha meg kell ismételni,akkor is ugyanez lesz...nem is kellett szerencsére! :D
36 hetes km
Én is rosszul voltam, bocsánat, de nem tudtam tőle böfögni, egyszerűen nem tudtam egy 30 percig elkezdeni emészteni. Éhgyomorra egyébként sem megy le nekem az édesség a terhesség óta...
2 korty vizet ittam is, meg egy tantum verde-t is bevettem, amit cukorbetegek is fogyaszthatnak, és mentolos, ami sokat segített. 6,3 lett a 2 órás.
26 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!