Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 24. terhességi héten a...

A 24. terhességi héten a vércukor vizsgálatnál nem baj, ha 8-ra megyek oda?

Figyelt kérdés
A vérvételre 7-9 ig lehet menni. De úgy tudom a vércukor vizsgálatnál, miután leveszik a vért utánna inni kell valami cukros löttyöt, és 2 óra elteltével ismét vért vesznek.
2008. aug. 24. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
ez sajnos kórházfüggő. nálunk nem volt baj, mert az éhgyomri vérvétel ugyanígy 7-9-ig volt, de utána egész nap van sima vérvétel, tehát ha valaki (pl. én) 8-ra ment, akkor is simán megtudták csinálni neki a terheléses vérvételt. lehet, hogy jó lenne reggel rájuk csörögni, nehogy lemaradj róla.
2008. aug. 24. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 1 óra múlva vették a második vért, úgyhogy nem lett volna gond nálam ha csak 8-ra megyek. Neked biztos 2 óra múlva veszik?
2008. aug. 24. 23:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket pénteken telefonon, mert mondta a nőgyógyász, hogy be kell jelentkezni, de ott azt mondták nem kell bejelentkezni és 7-9 ig van vérvétel. Kérdezték, hogy terhelésesre megyek vagy sem, de mondtam, hogy nem tudom és, hogy a 24. hétben leszek, erre a laboros azt mondta nem tudja mit mondott az orvosom, pedig azt elmondtam volna amit a doki a beutalóra írt. Nem tudom, hogy terheléset vesznek tőlem vagy simát, a doki annyit mondott, hogy majd kapok egy kis cukrot. A beutalóra meg azt írta, hogy kéri a gravida OGTT vizsgálatát.
2008. aug. 24. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az OGTT a terheléses cukorvizsgálat (mondta is az orvosod, hogy kapsz cukrot), tehát levesznek vért éhgyomorra, megiszod a cukros vizet (vigyél citromot, akkor ihatóbb), és két óra múlva újra vérvétel. (Ez azt jelenti, ha szigorúan csak 7-től 9-ig vesznek részt, akkor menned kell 7-re, de nem hiszem, hogy ezt meg tudják oldani, hiszen mi van ha vannak előtted néhányan, és csak később kerül rád sor.) Remélem nem későn írtam.
2008. aug. 25. 07:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem aznap 4szer volt vérvétel. Egyszer levették, aztán megittam a löttyöt, utána félóra múlva megint vérvétel, félóra múlva megint, és aztán egy óra múlva.... Én fél 8 körül voltam ott, de kb.8-ra kerültem sorra, és így minden rendben volt. Szép babavárást! 26 hetes kismama
2008. aug. 25. 09:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Holnap megyek a vérvételre.
2008. aug. 25. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!