Akkor most elment a baba? Menzesz de nem sok
Figyelt kérdés
LEtt tegnap pozitiv tesztem, elmentemorvoshoz, igaolza az igen csak ici pici fiatal terhessége, a méhem felpuhult nagyobb és a melleim is a terhességet igazolták...4 napig barnáztam , és most az orvos után estére vérezni kezdtem. nálam a menzesz olyan szokott lenni mint a vízesés, napokig nem tudtam meni sehova annyira erős volt... 3 csomag betét ment el 5 nap alatt... most viszont olyan mnt a 3-4. napon szokott, a betéten épp van valami, de élénk vér jön ki sajnos a pisinél :( de görcs nincs, csak feszülést érzek a méhembe, vajon lehet ekkora túlélő a pici vagy már lemondjak erről.... volt valaki ilyen szituációban?2015. máj. 1. 14:29
13/19 A kérdező kommentje:
csak a nyálkahártya leválást látják, ha elmulik vissza kell mennem...azt mondták hogy mivel közel volt a menzesz napjához azaz pontosan akkor a beágyazódás vége igy a szerevzet nem tuda átállitani magát mint egy mérleg , billen iylenkor a hormonháztartás, és előfordulhat hogykivitte de az is hogy a körülötte lévő nykh vállik csak le de ezt majdutánna látják cak...az biztos görcsöm nincs, reggel van több vér pisinél, beétten semmi napközben fáradt vagyok nagyon fekszem napok óta, hát mástnem lehet csak várni ezek szerint
2015. máj. 2. 10:14
14/19 anonim válasza:
Majd írd meg ha többett tudsz, remélem minden rendben lesz.
15/19 A kérdező kommentje:
Ket nap enyhe verzes utan megallt a mensi...csutortokom megyek vissza a z orvoshoz hogy mi volt ez..
2015. máj. 3. 16:06
16/19 A kérdező kommentje:
már nincs baba :(
2015. máj. 4. 16:47
17/19 anonim válasza:
Őszintén sajnálom. Nekem írtál privit. Elolvastam a cikket, hát én több részében is szerepelhettem volna a statisztikának. De javítottam volna a nagy vérzéssel túlélt babák statisztikai adatait. És a kis vérzéssel elhalt magzatokét is sajnos.
Mielőbbi lélek gyógyulást!
19/19 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok :( :'(
2015. máj. 5. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!