Hörgőgyulladás terhesen?
Figyelt kérdés
már 4-5 napja beteg vagyok, köhögéssel kezdődött majd reketség, torokfájás. Antibiotikumot csak láz esetén javasolja a doki, addig marad a tea (hárs) de már mérgezést kapok. Kb 10 kancsóval megittam már.
Amúgy 3-4 nap alatt átszokott menni rajtam, munka mellett is. Most meg itthon fekszek, de még nem jobb. Ötletek? 18h km
2010. febr. 22. 15:45
1/3 anonim válasza:
Szia, száraz köhögéssel kezdődött és kb két nap után lett hurutos és fullasztó? Mert nekem olyan volt és több ismerősöm is mondja, hogy most van valami ilyesmi "vírus". Nekem gégegyulladást mondtak, kaptam rá antibiotikumot+hurutoldót. Nem a torkom fájt, hanem lejebb a nyakam vonalában. Neked a torkod? Ja és az orrom nem folyt, neked? Viszont most egy héttel a gyógyulás után is érzem, hogy éjjel kiszárad a gégém, vagy nyelőcsövem (nem tudom mi pontosan). Amúgy a fullasztó köhögésre a hagymatea és a zsírral bekent mellkas vált be a legjobban, 2 nap után már áttudtam aludni a z éjszakát.
2/3 A kérdező kommentje:
Hellóka!
Nekem szerintem a torkom fáj, vagy is hát ahol a mandulám volt. Az orrom az éjjel elkezdett folyni nagyon.
Hát már nagyon várom hogy jobb legyen mert éjszaka vagy 4szer felkelek.
2010. febr. 22. 19:11
3/3 anonim válasza:
Első vagyok. Sajnálom, átérzem ezt a nem alvás dolgot :( Szerintem próbáld ki te is ezt a hagymatea dolgot. Én nem hittem benne(alapban nem hiszek a népi hagyományoknak és a homeopátiának sem), de ez tényleg használ. Jobbulást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!