Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 8-9 hét körül elviselhetö...

Ha a 8-9 hét körül elviselhetö a rosszulét akkor már rosszabb nem is lesz mivel a hcg a 11 ik hétig nö és ha eddig nem volt gond már nem lesz?

Figyelt kérdés
Akinek nem volt nagyon rossz a 8 hétig utána se volt gond?
2015. ápr. 30. 08:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

En egy hete kezdtem el emelyegni.

24 hkm

2015. ápr. 30. 10:22
 12/15 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, én pedig a zsíros kajáktól hánytam csak. Én is óvatosan ettem, kerültem a zsíros ételeket és egyszerre sose ettem annyit, hogy tele legyek tőle mert akkor elviselhetetlen volt a hányinger. Tegyük hozzá hogy nekem egyszer sem volt reggel hányingerem, mindig csak kaja után.
2015. ápr. 30. 11:15
 13/15 anonim ***** válasza:
7 hetes terhes vagyok,eddig még 1x se hánytam a hányingeris csak néha jelentkezik es akkoris max 1-2percig tart (remélem hogy igyis marad)
2015. ápr. 30. 12:10
 14/15 anonim ***** válasza:
A 8. hétig csak fáradságot éreztem, de azt nagyon. A fáradtság elmúlt, viszont jött helyette egy állandó émelygés érzés. Hol jobban, hogy kevésbé. A 13. hetet töltöttem, és az émelygés csak mostanában enyhült, illetve van, hogy nem érzem. Várom már, mikor lesz vége.
2015. ápr. 30. 13:58
 15/15 anonim ***** válasza:
10 hetes terhes vagyok 5 és fél hetesen kezdtem el hányni aztán B6 vitamint szedtem napin 3x de attól függetlenül nem múlt el teljesen egész napos émelygés olykor hányás is volt rendesen. 8.hét után pár napra elmúlt csak néha émelygés volt azt hittem vége, de nem. Most ismét elég ramatyul vagyok szinte minden nap hányok főleg délelőtt. Reggeleim gyors pirítóssal indulnak amit nagyon lassan eszek meg hol segít hol nem. :( ez egy ilyen állapot nagyon várom, hogy vége legyen mert konkrétan még boltba se nagyon merek elmenni... Kitartást!
2015. ápr. 30. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!