Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akit 5 hetesen vizsgáltak...

Akit 5 hetesen vizsgáltak először, csináltak rákszűrést? Most mondta egy ismerősöm, hogy olyan korán még vetélést okozhat. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis!!! Semmi köze a kettőnek egymáshoz, és az első vizsgálatokor szoktak venni rákszűrést mindig.

A rákszűrést a hüvelyed belsejéből, a méhszáj közeléből veszik, semmi köze a baba "bántásához"

2010. febr. 22. 14:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy okozhat!Nekem is öt hetesen vették le, pedig eleve vérzéses panasszal mentem ilyen korán a dokihoz!Még sem lett belőle semmi gond!
2010. febr. 22. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!Dehogy igaz!Nekem pont 5 hetesen csináltak rákszűrést és semmi bajunk nem lett!Most már 22 hetes terhes vagyok!:-)
2010. febr. 22. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem 10 hetesen csináltak rákszűrést.

Nem hiszem, hogy vetélést okozna, különben nem csinálnák.

2010. febr. 22. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is 5 hetesen vették le, most 23+2 vagyok. Semmi bajunk, egy kicsit megvérzett a helye, de tényleg csak egy pötty volt. Az pedig normális, mert ilyenkor már nagyon vérbő ott bent minden. Egy szeretkezéstől is előfordulhat, bár valóban ilyesztő lehet. Ezen szerintem ne aggódj.

2010. febr. 22. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy csúnyán hangzik, de az a baba, aki elmegy egy rákszűréstől, az egyébként sem maradt volna meg.

Nyugodj meg, nők millióinak csinálnak rákszűrést ilyenkor és nem szokott gondot okozni!

2010. febr. 22. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem is 5 hetesen csinálták meg,egészséges fiam született.
2010. febr. 22. 17:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-) Meg is nyugodtam. Hála Istennek, nem is vérzek.
2010. febr. 23. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!