Akit 5 hetesen vizsgáltak először, csináltak rákszűrést? Most mondta egy ismerősöm, hogy olyan korán még vetélést okozhat. Igaz ez?
Dehogyis!!! Semmi köze a kettőnek egymáshoz, és az első vizsgálatokor szoktak venni rákszűrést mindig.
A rákszűrést a hüvelyed belsejéből, a méhszáj közeléből veszik, semmi köze a baba "bántásához"
Nekem 10 hetesen csináltak rákszűrést.
Nem hiszem, hogy vetélést okozna, különben nem csinálnák.
Szia!
Nekem is 5 hetesen vették le, most 23+2 vagyok. Semmi bajunk, egy kicsit megvérzett a helye, de tényleg csak egy pötty volt. Az pedig normális, mert ilyenkor már nagyon vérbő ott bent minden. Egy szeretkezéstől is előfordulhat, bár valóban ilyesztő lehet. Ezen szerintem ne aggódj.
Tudom, hogy csúnyán hangzik, de az a baba, aki elmegy egy rákszűréstől, az egyébként sem maradt volna meg.
Nyugodj meg, nők millióinak csinálnak rákszűrést ilyenkor és nem szokott gondot okozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!