Ma voltam nő gyogyásznál és hogy szerintetek mit jelent a lelet? Szerintetek lehet h baba van?
Figyelt kérdés
Bv: Kp.tág vág., portio hàtul, R-nagy uterus afv.-ben mobilis környezete szabad.
Gynec.UH: Rendes nagy homogén uterus. EndometrIum vast: 6mm
R: Monoteszt, negatív esetben Norcolut..
2015. ápr. 29. 12:22
11/14 anonim válasza:
Szerintem is mensmentis! Engem is ott diagnosztizáltak, a nődokinak lövése nem volt, miért vetélek el, és a felboruló ciklusaim sem igazán hozták lázba... Ezek mellett a nődoki által kérhető nemi hormon vérvételeim folyamatosan tökéletesek voltak! Szóval irány magánba, lehetőleg MM-be! Ha lesz diagnózisod és ott kezelnek, akkor csak idő kérdése, hogy rendbe tegyed a ciklusod, és már indul is a gólya hozzátok!
12/14 A kérdező kommentje:
Miaz a mensimensi??
2015. máj. 1. 20:23
13/14 A kérdező kommentje:
MeNsmentis?
2015. máj. 1. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!