Ma voltam nő gyogyásznál és hogy szerintetek mit jelent a lelet? Szerintetek lehet h baba van?
Bv: Kp.tág vág., portio hàtul, R-nagy uterus afv.-ben mobilis környezete szabad.
Gynec.UH: Rendes nagy homogén uterus. EndometrIum vast: 6mm
R: Monoteszt, negatív esetben Norcolut..
ElégÉ sietett.. 3- perc alatt kidobott..
Annyit kérdezett h mikor csináltam a tesztet! Mondtam h kb 1 hete ès annyit mondott h akkor csináljak ujra és ha az is negatív akk szednem a Norculotot. 9 hónapja próbálkozunk eddig sikertelenül most 2-3 hónapig nem jött meg .. De akk ne reménykedjünk??
2-3 hónapig nem jött meg? Akkor már látnia kellett volna valamit. Én hormonproblémákra gyanakszom, mert nálam is ez volt. Persz,e lehet száz más is, de ez a Norcolut simán a régi tapasztalataimat idézi fel, amikor a nőgyógyászom ezzel tömött, félvállról vett, stb. A MensMentisben pedig kiderült, hogy inzulinrezisztencia, és ha a nődokimra támaszkodom, még mindig nem lenne babánk.
Olvasd át:
www.pcos.hu (főleg a teszteld magad részt)
és ha egy alapos kivizsgálást szeretnél, nem csak egy felületes orvost: www.mensmentis.hu (távkonzultáció is van).
Ha az orvos fél percen belül kidob onnan, akkor is szokta közölni, hogy ha terhes vagy!
És miért nem kérdezel????? Tőle????!!!!
Ez 3 másodperc lett volna. : "-Doktor Úr, terhes vagyok? - Nem"
#8-nak igaza van.
Nagyon sokan megkukulnak a dokinal, mintha ok csak statisztak lennenek, aztan itt kerdezoskodnek.
Olyan nincs, hogy kidob. Megkerdezni, hogy terhes vagy-e, plusz a valasz kb. 3 mp valoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!