Ma volt itt a védönöm és hozta a vérvételi eredményeket. Sajnos a pajzsmirigyem túlműködik. Hogy vizsgálják ezt meg és mennyi gyógyszert kell rá szedni?
Figyelt kérdés
8 hetes vagyok2010. febr. 22. 12:05
1/5 anonim válasza:
Nem kell megijedned , nekem alulműhödik és egész terhesség alatt gyógyszert szedtem rá . Nem lett a babámnak semmi baja .Muszáj , hogy szintbe hozzák az értékedet . Majd a háziorvosod elküld egy endekrinológushoz és ír fel gyógyszert.Vagy a horvos ha megteheti. Eleinte kevés gyógyszer adagot adnak majd havonta lesz ellenőrzés . A lányom már 6 hónapos és semmi baja. Boldog babavárást és nefélj .
2/5 anonim válasza:
Megint én . Csak vérvizsgálat semmi más .
3/5 anonim válasza:
Nekem is alulműködik, de most a terhesség alatt néha túl... Nem egyszerű probléma, de a lényeg, hogy endokrinológussal beszéld meg minél hamarabb, és állítsa be gyógyszerrel a jó értéket neked, és ezt 4-5 hetente vérvételből ellenőríztetsd, és mindig az aktuális eredményhez kell igazítani a gyógyszeradagot.
Sokan vagyunk ezzel a bajjal, ne aggódj, csak kezeltetsd hamar!!! Én már 1 vetélést írhatok a rosszul működő pajzsmirigyem számlájára....
26 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
szia.tényleg nem kell megijedned.én túl müködéssel szültem októberben.és nekem terhesség elött is volt.kicserélték a gyógyszerem és vérvételre kellett mennem.semmi más.és egészséges a kisbabám.pedig engem riogattak is.
5/5 anonim válasza:
az még az elöbb lemaradt:az eredménytől függ.nekem napi egy szem gyógyszert kellett szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!