Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9. hétben vagyok. A méhem már...

9. hétben vagyok. A méhem már kicsit meg van nagyobbodva, nem nagyon, de azért látszik, hogy nőtt, és kiülemkedett. Ezt nem csak én veszem észre, már más is megjegyezte. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is a 9. hétben vagyok és már a felső gombot ki kell gombolnom a nadrágomon, nagyon nehéz takargatni.

Első babámnál is így volt.

2010. febr. 22. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt kb a 8. héttől a 14-15. hétig. Olyan voltam, mint aki jól bekajált mesi előtt. Mivel dolgoztam és sokat ültem már a 14-16. hétben beszerztem egy terhesnacit, mert a többi kényelmetlen volt. Aztán szépen lassan alakult pucakká a 20. hétre. Pedig első baba.
2010. febr. 22. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagyok ezzel egyedül.Mi már a 10. hetet töltjük a héten, és én is látom magamon, hogy nőtt a hasam. Férjem is észrevette.A gombot én se bírom begombolni, vagyis kényelmetlen, szorít. Már lassan a cipzárat sem bírom elviselni. Vékony vagyok, és szerintem lassan az összes nadrágomat elfelejthetem.
2010. febr. 22. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
ezt hívják puffadásnak.9 hetesen még nagyon pici a baba nem fog látszani.nem attól nőtt meg a hasatok.nekem is ez volt.úgy néztem ki mint egy jól lakott ovis.aztán kb 13 hetesen elmúlt,és 16 hetesen kezdett nőni kismamásan.
2010. febr. 22. 12:22
 5/5 A kérdező kommentje:

De nem a hasról van szó,hanem a méhröl!

A hasam nekem is fel van puffadva,egyébként is ilyen puffadós tipus vagyok.Meg tudom különböztetni a kettöt:)

2010. febr. 22. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!