Van itt olyan, akinek a babájának meg van nagyobbodva az orrmandulája?
8 hónapos a kisfiam, ma voltunk fül-orr-gégészeten , ott mondták, hogy meg van nagyobbodva az orrmandulája. 1 hónapja másfél-2 órát alszunk éjjel, ő nappal azért tud pihenni, de én nem, erre a doki válasza az volt magyarán mondva, hogy "így jártam"...ki lehet vetetni neki, de nagyon sokan nem ajánlják a környezetemben.
Én már megőrülök, mert hulla vagyok és bele se merek gondolni, hogy ez még meddig tart. :(
Akinek nagy a babájának az orrmandulája, hogy tud neki segíteni?
Nekünk is meg volt nagyobbodva.
Nem véletlen egy megfázás után maradt nagyobb?
Nálunk csináltak egy orrváladék tenyésztést. Staphilococcus aureus jött ki. Az okozta.
Mi homeopátiával sikeresen kezeltük.
Kár lenne egy ilyen picit kitenni egy műtétnek. Főleg, hogy a legtöbb esetbe visszanő.
Homeopátia? Orrcseppes kezelés? Hallottam már róla, de az orvos azt mondta, hogy ne cseppengessek az orrába, mert tönkremegy az orrnyálkahártyája.
Egyébként igen, náthás volt, köhögött kb. 1 hónapja, azóta áll fenn ez a helyzet.
Nekünk nem adott orrcseppet, nem kell megrémülnöd.
Bogyókat kapott. Szerintem érdemes megpróbálni.
Csinálj neki egy tenyésztést, hátha kijön valami...Bár nekünk is csak másodjára jött ki. Sajnálják a gyereket, így nem vesznek elég váladékot. Biztosan van a környékeden egy jó homeopata orvos is. Ha valamiben a segítségedre lehetek, írj nyugodtan priviben. Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!