Elsősorban azok a kismamák érdekelnének akik diétáztak/ diétáznak a terhesség alatt. Mennyit fogytak 9 hónap alatt?
Figyelt kérdés
5 hónapos terhes vagyok amikor teherbe estem akkor is túlsúllyal küzdöttem 76 kg voltam mostanra ez 93 kg lett. Terhességi diabéteszem van ezért is kúsztak fel a kilók.. Az orvosom 140 gramm szénhidrát / napot engedélyezett. Nem akarok koca testet elefánt lábbakkal így belevágtam. Doki szerint 20 kg-ot kell leadjak a szülés időpontjára fogalmam sincs ez lehetséges e?2015. ápr. 26. 18:33
11/12 anonim válasza:
Az oké, hogy a saját és a babád egészsége érdekében is célszerű a testsúlyt kontrollálni, de ki az az állat, aki egy 5 hónapos kismamát arra akar rávenni, hogy négy hónap alatt 20 kilót fogyjon?
Ezt korábban kellett volna ahhoz elkezdeni, hogy racionális és megvalósítható cél legyen. Ennyi idő alatt agyrém! Mozogj, amennyit lehet (főként sétára gondolok) szobakerékpározz, (a hagyományos bringa sem tilos, de a kismamák egyensúlyérzéke megváltozik, egy esetleges esés pedig veszélyes lehet a babára) koncentrálj magasabb rost és fehérjebevitelre, a szénhidrátot pedig erősen redukáld a nulla felé! Fegyelmezettnek kell lenned mind a magad, mind a babád érdekében, de a 20 kilót még ilyen stratégia mellett is agyrémnek gondolom.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ akkor megnyugodtam, de orvost váltok azonnal szerintem is agyrém ez a fogyókúra terhesség alatt, mindent megteszek annak érdekében, hogy inkább stagnáljon a súlyom minthogy fogyjak... Sokat sétálok és a diétát is tartom egyenlőre megállt a súly gyarapodásom ami jó hír és remélem ez így is marad
2015. ápr. 27. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!