1. trimeszterre 6 kiló hízás az sok?
Eleinte hánytam, èmelyegtem, alig ettem és nem is híztam. Aztán elmúlt a hányinger, és jóízűeket ettem, ittam. Persze édesség is belecsúszott meg fehérkenyér. És a panírozott dolgokat sem hanyagoltam. Hozzá kell tennem, hogy másfél hónapot feküdtem sajnos :/
Tényleg ennyire vissza kell az embernek fogni magát terhesség alatt? Ha csak ránézek valamire már attól is hízok duplán?
Igen nagyon sok.
A legtöbb a 3. harmadban szokott feljönni.
Az első trimeszterben sokan inkább fogynak, vagy stagnál a súlyuk.
Nem minden fekete és fehér.
Viszonyítás kérdése, hogy sok, vagy kevés.
Egy olyan kismamának, aki nagyon alacsony súlyról indult (pl.: barátnőm 45-ről 164 centihez), nem sok a 6 kiló az első trimeszterben, hisz ezzel épphogy csak behozza azt, ami nem terhesen is kellett volna az egészséges súlyhoz.
Egy eleve túlsúllyal kezdő nőnek viszont nyilván rengeteg, ha ennyit hízik már az elején.
Ahogy az utolsó is írja, nem minden fekete és fehér. Ráadásul sokat kellett feküdnöd is, így érthető, ha megugrott a súlyod. Nyugi!
Én alacsony vagyok és nálam már a 60 kg is sok volt(annyival mentem szülni), azaz 12 kg hízás.
Mondjuk az sem igaz, hogy a 3. trimeszterben sokat fogsz hízni, mert az elsővel a 32. hét után nem híztam, a másodikkal pedig 5 kg-t.
Mindenesetre több gyümölcs, kevesebb süti, aztán ha lehet séta.
Rossz volt a mérleg. Hála istennek védőnő lemért és "csak" 3 kb a többlet. És már 14 hetes vagyok.
Köszi a választ amúgy!
Kedves utolsó! Igen, en is igy vagyok vele. Nagyon nehez atallni arra, hogy semmi edesseg, feher liszt, krumpli stb.
Ram is ugy ugralnak fel a kilok, hogy csak kapkodom a fejem.
Most mar oda fogok figyelni, de nehez a megszoritas. Azonban minden a babamert! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!