Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik az első vizsgálato...

Mi történik az első vizsgálaton? 6 hetes terhes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Nőgyógyászatira gondolsz?

Megtapiz a doki, megnézi mekkora a méhed, esetleg rákszűrést csinál, majd jön az UH. És ennyi.

A házidoki pedig megméri majd a vérnyomásodat, kiadja a beutalókat és EKG-ra küldd.

2008. aug. 28. 15:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Az uh hüvelyi uh vagy sima?
2008. aug. 28. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
szia! hüvelyi uh, ekkor még a hasival nem látni.
2008. aug. 28. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Hüvelyi. Hasin nem látszik semmi. nekem hasit először a 12. héten csinált.

(Első válaszoló, 18 hetes kismama)

2008. aug. 28. 15:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,én is így gondoltam.És már láthat valamit?Biztosat tud majd mondani?
2008. aug. 28. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 12. héten volt vizsgàlatom,vért vettek,megnézték a cukromat,meg a vérnyomàsomat,terhes vitamint irtak fel,meg egy sima hasi ultrahang.éN Most 14 hetes terhes vagyok,hüvelyi vizsgàlatom nem volt,de szerintem a doki elfeledkezett vagy nem tom,de tudtommal szoktak kenetet venni,meg vizeletet is nézni,igaz 3 hét mulva megyek ujra,talàn akkor lesznek ezek a vizsgàlatok
2008. aug. 28. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

6 hetesen már lesz egy kis 'valami' ami látszódik UH-n, és talán szívhang is. nagyon nagy élmény!

a többi vizsgálat meg az amit az előttem szólók írtak, nekem kb 3x volt hüvelyi UH, a 12. héttől meg már csak hasi

2008. aug. 28. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Én először 5 hetes 6 naposan voltam a nőgyógyásznál. Először megvizsgált, rákszűrést csinált (azt mindenképp csinálnak, ha 1 éven belül nem voltál), majd az UH-vizsgálat következett, amivel megállapította a terhességet. Nekem hasi UH volt már a kezdetekkor, mert magánrendel a doki és nagyon modern gépe van, így már láttuk a dolgokat így is (ez tényleg dokifüggő, hogy milyen berendezése van). Adott egy papírt, hogy megállapította a terhességet és azzal kellett menni a házidokihoz és a védőnőhöz, aki a terhességi kiskönyvet adja majd oda. Ennyi az első vizsgálat! Persze engem még elküldött a köv. hétre teljes vérvizsgálatra, amit a kórházban csináltak, de az már egy külön téma. Boldog babavárást! 31 heteske
2008. aug. 28. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!