22-24 hetes kismamik hány kg plusznál jártok eddig?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 20:31
2/5 anonim válasza:
+3 kg.
De masfel honapja fekudnom kell, igy csak eszek, eszek, de nem mozgok semmit.
24 hkm
3/5 anonim válasza:
+2kg. A fiamnal osszesen 8kg hiztam. Bizom benne, hogy ez most se lesz sokkal tobb:) 22hkm
4/5 A kérdező kommentje:
Ügyesek vagytok én már 4,5 kg plusznál járok. Mondjuk étvágyam az van jócskán. Utolsó előtti neked miért kell feküdnöd?
2015. ápr. 25. 21:50
5/5 anonim válasza:
Én kb. 5 kilót híztam. Őszintén szólva nem izgat, mert látom, hogy a hasamon és a mellemen kívül semmim nem lett nagyobb. :) A melleim kétszer akkorák, mint a terhesség előtt... Nem félek, hogy nem fog lemenni a terhesség után, mert kb. annyit eszem, mint korábban, és sosem híztam ilyen étrend mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!