Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi félelem és a...

FishhsiF kérdése:

Terhességi félelem és a tünetek,4 hét + 6 nap. Volt már valaki hasonló cipőben? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már egy éve terveztük a babát és úgy néz ki, hogy most végre összejött. Elmaradt a mensim, aztán pozitív teszt 3-szor is, igaz halvány.(04.16-ra nem vártam, az utsó mensim pedig: 03.22-én volt-tehát ma 4 hét 6 napos vagyok) Ahogy pozit teszteltem rögtön mentem dokihoz (4h +2n). A doki azt mondta, hogy bármi lehet menjek vissza 2 hét múlva! A lapomra pedig ráírta, hogy 11 mm a m.nyálkahártyám és 3 mm-es petezsák SEJTHETő! Ez mit jelent? Valamint a nemvárt körül, kb2-3napig éreztem tüneteket, mégpedig: fáradtság, sok pisilés, derékfájás, a mellem lakart szakadni és a bimbim hiper érzékeny lett. Mostanra pedig nincsen tünetem, max estére durran be a cicim, meg érzékeny, de napközben semmi...A tesztjeim a nap bármely szakában már erős pozi!! Félek, hogy baja lehet a babónak! Volt már valaki aki így érzett? Rettegek folyamatosan, megbolondulok a következő UH-ig:S Segítsetek! Bocsi, hogy hosszú lett!

2015. ápr. 25. 12:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A sejtést szerintem azért írta rá, mert még nincs szívhang... Legalábbis gondolom... Nem tudom, mert én direkt vártam.
2015. ápr. 25. 14:27
 12/19 A kérdező kommentje:
:D köszi az észheztérítést, hát nem lehetsz könnyű helyzetben, ha Angliában vagy :S úgy hallom nem nagyon állnak szóba az emberrel 12 hétig.a felvágás pici vicc lett volna egyébként:P Neked is boldog babavárást! Egyébként azt mondta a házidokim, hogy az első gyereknél mindenki fél, próbálja óvni stb.stb..a többi meg csak jön majd... az idővel állok hadílábon ez az egy hét mire megyek, olyan mintha 100 év lenne:S
2015. ápr. 25. 15:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Angliás vagyok! Én meg köszi h nem pontoztál le. :) Na 4-5 hetes terhesen semmi tünet nem volt nekem, csak mensis fájdalom. 6 hetesen kezdett álmosság, mellem leszakad még most is és utána âllandó hányinger, egyszer-kétszer hányás naponta. Pedig örültem az elején h megúszom. Persze én is parás vagyol, minden alkalommal ha megyek wc-re nézem h ugye nincs vérzés? Egy szempontból örülök a hányingernek, mert úgy sejtem h növöget ott bent. :) Az idõ lassan telt nagyon kb a hatodik hétig, míg be nem töltöttem. Azóta gyorsabb. Sõt most néztem h már 7hetes és 2 napos vagyok. :)Az itteni rendszerrõl ne is beszéljünk, nekem nem jön be. Persze az otthoninak is van hátránya, de jobban elviselném most. Nyugi minden rendben lesz, csak szedjél folsavat, magnézium meg jó ha görcsölnél. Többit elmondja az orvos. :)
2015. ápr. 25. 15:29
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem vettem zokon:) Kell néha! Hát azért imádkozom én is, hogy legyen hányingerem vagy hányás az 5-6 héten...tudom perverz, de azt olvastam, Dr. Czeizel Endre-től, hogy az már jó jel, ha van hányás, hányinger, mert azoknál a kismamáknál, kissebb %-ban van vetélés! Úgyhogy szerencsésnek érezheted magad, nem feltétlenül rossz a hányinger! Te dolgozol ugyanúgy, mióta tudod, vagy otthon vagy?
2015. ápr. 25. 15:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Ja nekem ami még fura, tünet vagy nem tünet, lehet az agyam tréfál meg...de nem bírom magamon elviselni a nadrágokat, úgy érzem, mintha összenyomnának...lehet ösztön, hogy védjem a babát, vagy valami, mert ugye még nem nőttem semerre:D igaz rengetegszer eszem, mert éhség az van :D
2015. ápr. 25. 15:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Dolgozom persze, fogok is még egy jó darabig. Habár így nem kellemes, h mindig rosszul vagyok, de rendesek a fõnökeim. Nadrággal nekem is volt gondom. De szerintem csak a tudat miatt, mert se nem puffadok, hasam meg még ugye nem is nõtt. De elmúlt ez az érzés, gondolom mert kezdek hozzászokni a gondolathoz. :)
2015. ápr. 28. 17:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én 25-én teszteltem pozitívat 4 nappal a nem várt előtt. De jobban jártam v olna ha kibírom hogy csak a nemvárt napján teszteljek, mert most meg már azt alig bírom ki hogy mikor jutok már el dokihoz mert csak május közepére kaptam időpontot. Szóval ott leszek már 7-8 hetes mire dokihoz jutok. És már ez az 5. napja hogy tudom, mennyivel jobb lett volna ha még csak egy napja tudom! Én is folyton aggódok a tünetek miatt, holott ha belegondolunk a nagykönyvben megírtak szerint a 4.-5. héten még a fáradság lehet a legnagyobb tünet. Ilyen cickófájdalmak meg hasszurka. Szóval igazából még nem olyan katasztrófa ha nem érzed terhesnek magad a tünetek alapján.Én elraktam a tesztet és mikor bizonytalannak érzem magam ránézek és megnyugszom, mert azért tegnap megint csináltam egyet ami jó erős csík lett :) Szóval nyugi ott az a bébi minden rendben van vele csak kell időt adni neki hogy szépen kifejlődjön mindene. Hosszú lesz még a maradék 8 hónap és sokat fogunk még aggódni!!! :) De kitartás!! BAba van!
2015. ápr. 29. 10:18
 18/19 A kérdező kommentje:
:) Tegnap elkellett mennem dokihoz sajnos,mert panaszom volt. Meg UH-zott, 8 mm szabályos petezsákot látott és benne szikhólyagot! 1 hét múlva kell vissszamennem! Addig is bizakodok! Köszönöm a válaszod! Kitartást és boldog baba várást!
2015. ápr. 29. 11:26
 19/19 jucus27 ***** válasza:
Szia! Mi a helyzet azóta veled veletek? Én is hasónló cipőben járok pozi teszt semmi tünet csak a cickófájdalom meg a fáradtság érzet, de az lehet a 15 hós kicsitől is... nem túl jó alvó a drága. Egyébként tény hogy minden terhesség más és más nekem már van 2 fiúgyerkőcöm, de mindkettőnél hánytam éjjel-nappal! Nem volt valami jó! A védőnő azt mondta ne aggódjak a hányinger hiánya miatt,lehet hogy lány lesz a babó! Hát nem tudom lehet igaza van. Nem tudok külömbséget tenni!
2015. máj. 13. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!