-Fanni- kérdése:
Szerintetek ez pozitív terhességi teszt? Benu pregnancy early teszt. Ciklus 26. napján reggeli vizeletből.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szerintetek ez pozitív vagy csak száradási csík? Reggel első vizeletből csináltam, mire hazajöttem a munkából már ilyen lett, tehát időn túl. Ciklus 27. napján reggel csináltam egy X-epilt, az negatív. Holnap kellene megjönnie.2015. ápr. 25. 07:27
11/20 anonim válasza:
Miért lenne tuti? Írtam neked korábban már,hogy nekem se lett pozitív csak 6 nap késés után. Nem biztos,hogy pont akkor fogant amikor a nagy könyvben meg van írva... szóval ne add fel a reményt,ha nem jön meg akkor 3-4 nap múlva csinálj másikat.
12/20 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszi. :) Nagyon boldog lennék. :)
2015. ápr. 27. 17:21
13/20 anonim válasza:
Sose lehet tudni. :) Írj,hogy mi olt! Drukkolok! :)
14/20 A kérdező kommentje:
Oké, várok pár napot aztán írok. :)
2015. ápr. 27. 19:36
16/20 A kérdező kommentje:
Szia. Sajnos a ma reggeli tesztem is nega. 32.napom, Clearblue teszttel. :( :( Mensi sehol.
2015. ápr. 30. 07:40
17/20 anonim válasza:
Szia! Hmmm... akkor lehet,hogy csak az időjárás kavarta meg a dolgokat,ezek a frontok tudnak ám galibát csinálni a szervezetben. De a helyedben jövőhéten ránézetnék egy nőgyógyásszal,biztos ami biztos. :)
18/20 A kérdező kommentje:
Jövő héten mindenképp elmegyek a nőgyógyászomhoz, remélem már a hét elején eljutok.. Kiváncsi leszek mit mond. Olyan bonyolult módon működünk :( A pasiknak sokkal egyszerűbb minden :D Majd azért írok ha tudok valami biztosat ;) Köszönöm, hogy írtál! :)
2015. ápr. 30. 19:21
19/20 anonim válasza:
Na igen,ezt sokszor mondom én is. :D Nekem volt,hogy egy sima kis felfázás,amit meg sem éreztem bekavart és nem jött meg. Rendben,kíváncsi vagyok. Ha szeretnétek a babát,akkor drukkolok,hogy amiatt ne jöjjön meg! :)
20/20 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nézd meg a kérdésemet,abban feltöltöttem a benu tesztet,ami pozitiv lett,mégis megjött.Mi lett végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!