Melyik a "legjobb" terhességről szóló könyv?
Figyelt kérdés
Melyikbe van a legtöbb információ? Azért nem szeretnék horror áron venni2015. ápr. 23. 23:59
1/4 anonim válasza:
Én az "Az a 9 hónap" címűt ajánlom. Új ára annak a kiadásnak, ami nekem van 6000 FT, ami nagyon sok, de mindig lehet találni használtan is. Nem volt olyan kérdésem, amire ebben ne találtam volna meg a választ (pedig rengeteg volt és mindenre kiterjedő a kíváncsiságom:), nem restell a terhesség alatti problémákról, a negatív dolgokról is írni, de olyan stílusban, hogy soha nem rémisztget feleslegesen, inkább az olvasó megnyugtatására törekszik. Én legalábbis így látom.
2/4 anonim válasza:
Én elég sok könyvet vettem, amelyik a legjobban bejött, az a Tantusz sorozatból 'A terhesség' című.
3/4 anonim válasza:
amit én imádok, nem feltétlenül csak terhes könyv, de nagyon jó. az a címe, hogy babázz lazán. Témakörök szerint van felosztva a terhességtől az első évekig. nagyon jó hangvételű, vicces, de közben megtudsz mindent. Leírja az árnyoldalakat is lelkesen, de nem ijeszt el!
4/4 anonim válasza:
Nekem a Barátnőim a terhességről a kedvencem.Imádom a humorát:)
De a babázz lazán is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!