Melyik a legjobb terhességről szóló, terheseknek való könyv?
Szia!
Nálam az "Az a kilenc hónap" című könyv a favorit...bár nincs tele képekkel a magzatról, viszont minden lehetséges kérdésre választ ad, sőt, még a szülés utáni időszak első fázisa is benne van.
Százszor olvastam el, soha nem voltak kételyeim, tök jól elmagyarázott mindent.
38. hetes kismama
Szia
Nekem a kismamák nagykönyve totál nem jött be, sajna.
A terhességről nagyon kevés van benne....az utánna következőkből pedig találtam sokkal jobbat.
Anne Deans, azt hiszem a szerző, és A terhesség ABC-je a könyv címe. Állítólag nagyon jó, én csak beleolvasgattam a múltkor az Alexandra könyvesboltban.Az ára 5000 Ft körül van.
Ha terhes leszek én azt veszem meg biztosan.Addig babonából semmi ilyesmit nem vásárolok.
Én is a "Az a 9 hónap"-ra szavazok, annak is az átdolgozott, felújított, új borítóval ellátott változatára. Jóval részeltesebb, mint az előző változat és nagyon sok hasznos információ van benne. Nyugodtan tudom ajánlani, ha valakinek használható könyvre van szüksége.
Több infó a könyvről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!