Volt olyan, aki missed abortusz után rögtön teherbe
esett?
11/20 A kérdező kommentje:
Igen, mindenki azt mondta eddig, hogy mégegyszer szinte semmi esélye, hogy előforduljon (igen, sajnos betegség volt az oka a megszakításnak), és ezért nem is félek ettől, csak arra tudok gondolni, hogy mikor jön a következő baba (azon kívül persze, hogy aláírtam a kisbabám halálának papírjait és emiatt megölték őt, de sajnos már késő, előre kell nézni.) Nagyon várom már, hogy ujra teherbe eshessek és ha a vérzés is egyből rendben lesz (szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy rendszeres lesz nem lesz semmilyen szövődmény, mintha érezném), akkor ujra pröbálkozunk. Ha még nincs itt az ideje, nem fog tudni megfoganni úgysem (nem értek egyet azzal az orvossal, aki szerint ősszel kéne próbálkozni, márcsak azért sem, mert vegyszerekkel dolgozö gyárvan dolgozok és minél több időre megyek vissza oda, annál több mocsok kerül be, rakódik le a szervezetembe, ami árthat a babának).
Ősszel, te jó ég, nem voltál te még olyan idős terhes, hogy ennyit kelljen várnod. Munkatársam már majdnem a 18. hétben volt mikor missed ab-ja volt, és neki is csak 3 hónapot mondtak.
Nekem mondjuk semmit, a zárójelentésem is már egy nappal előre meg volt írva így nem is tudtam, hogy most mi van, mit kéne csinálni. Én palástfű teával segítettem rá a dolgokra, mert az erősíti a méhet és, mint utólag megtudtam segíti a beágyazódást. Azt talán még próbáld ki ha gondolod, nekem sokat segített!
2015. ápr. 22. 21:21
13/20 A kérdező kommentje:
Igen, azt ittam előző babánál is, áert ugye gyógyszert szedtem előtte 4 hónappal még, lehet hogy ez is segíthette a rendszeres vérzést. Meg 22 éves vagyok még csak, ebből is gondolom, hogy még a szervezetem elég fiatal, hogy rendbe szedje magát. A palástfű-cickafark teát most is biztos fogom inni. Ahhoz képest, hogy múlt hét pénteken volt a megszakítás, a vérzés is elmúlt másnap, nincs hasi görcsöm, mellem sem feszül már; pedig elvileg egy 12.heti abortusz nagyon megviseli a szervezetet. Köszönöm a megértést amúgy, jó tudni, hogy nem csak én gondolom úgy, hogy nem kell fél évet várnom. Szörnyű lehetett, hogy a 18. héten kellett megszakítani, nagyon sajnálom :(
14/20 A kérdező kommentje:
Mi németországban élünk. 9. héten magzatelhalás miatt missed abom volt. Ez után itt azt mondták az orvosok, h akár azonnal próbálkozhatunk. Kivártunk azért egy vérzést, viszont azt követően már nem jött meg, teherbe estem, ma vagyok 19 hetes. Eddig hála istennek minden rendben
2015. ápr. 23. 08:54
Barátnőmnek volt egy missed ab-ja (mola terhesseg)
A mutet utani elso menstruacio utan teherbe esett vedekezes mellett. Gyonyoru, egeszseges babaja szuletett egy teljesen problemamentes terhessegbol. :)
Nyilvan sok mulik azon is, milyen rendelleneseg volt a magzatnal. Az o eseteben egy olyan ritka betegsegrol van szo, aminel az ismetlodes eselye minimalis
2015. ápr. 23. 08:58
17/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nektrk mit mond a betegség, az én babámnak hygroma colli volt, azaz ciszta a nyakon 6000 terhességből csak egy ilyen. Genetikai dolog is lehetett, de ezt sajnos nem tudjuk, 12.héten vették észre, kisebb is volt, mint kellett volna és a lába sem fejlődött rendesen. Amúgy eleven baba volt, vert a szíve rendesen, láttam ultrahangon azt is, ahogy mozgott. Szóval nem tudom, ebben az esetben mi a helyzet, de nagyon sajnálom őt és szeretnénk mihamarabb egy egészséges babát.
12-es vagyok! A cickafark teával óvatosan, ha rendben van a ciklusod akkor ne idd. Én is ittam a palástfű mellé, és olyan szinten felborította a ciklusomat, hogy észre sem vettem, hogy terhes vagyok és ittam tovább a cickafark teát (ami ugye terhesség alatt vetélést okozhat) és ez lett az én vesztem(illetve veszteségem). A küret után már csak a palástfűt ittam, miután volt peteérésem. Úgyhogy ha a ciklusod rendben van, akkor a cickafark teát hagyd ki, nem biztos, hogy jót tenne.
2015. ápr. 23. 18:47
19/20 A kérdező kommentje:
Hát, akkor maradok a palástfűnél, az a biztos, bár nekem semmilyen mellékhatása nem volt :) úgy olvastam, hogy egy-egy kanál mindkét növényből, azt leforrázni, állni hagyni 20 percet és naponta azt iszogatni. Sokszor inkább csak 2 naponta ittam, de nem vettem észre semmilyen változást, első hónapban meglett a baba :) (mivel szeptemberben hagytam abba a fogamzásgátlót, gondoltam, ezzel segítek rá a szervezetemnek, hogy helyreálljon, és ugyanolyan volt a ciklusom, mint gyógyszerrel, valószínűnek tartom, hogy ez is közrejátszott, mert a gyógyszer előtt rendszertelen volt.) Pár hét múlva újra elkezdem a kúrát csak akkor cickafark nélkül (vagy talán kis mennyiségben csak).
Szia. szeretném kérdezni hogy mi a helyzet veletek azóta? teherbe estél már? nekem tegnap volt missed abortuszom, a 10edik hétben vették észre hogy megált a magzat a fejlődésben, ezért kellett a beavatkozás. én is minnél hamarabb szeretnék babát, engem is érdekelne hogy mennyit kell várni, mert én sem szeretnék sokat. nagy örömmel olvasom azok hozzászólásait, akik arról számolnak be hogy szinte azonnal teherbe estek és minden rendben velük. ez egy kicsit megnyugtat.
2015. jún. 16. 23:53
Kapcsolódó kérdések: