Jövő héten lesz abortuszom, mert a babókám a 6. héten elhalt, mondjuk mire műtenek már 10 hetes leszek. A vércsoportom negatív. Ilyenkor is beadják az antid faktort? Mikor kell megkapnom? Ellenőrzik utána, hogy minden rendben van e? Azért kérdezem ezeket, mert félek, hogy majd hibáznak az orvosok, hiszen ők is csak emberek, és a avégén én járok rosszul, ezért lehet meg kellene majd tudakolnom, hogy tényleg beadták e, vagy csak figyelek az eseményekre. Amúgy már 2 napja barnázom és görcsöl a hasam, szerintetek várjak keddig, mert akkor kell befeküdnöm?
2010. febr. 21. 10:20
1/4 anonim válasza:
Szia!
Igen, minden missed ab. vagy abrtusz után kapsz egy Anti -D szurkát,mert nem tudni, hogy a(z elhalt) magzat milyen vércsoportú, és nehogy pozitiv faktort juttasson a véráramodba.
Szülés után a babának nézik a vércsoportját és ha ő is negás, akkor nem adnak, ha pozitivos akkor igen
2010. febr. 21. 10:44
2/4 anonim válasza:
Én is kaptam mind a két alkalommal, mikor elhalt a babám. Szintén 0 - vagyok. Nekem már a műtét után adták, amikor a kórteremben feküdtem. Bejött egy nővérke és mondta hogy kapom a szurit. Tudni fogsz róla!
2010. febr. 21. 11:18
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem decemberben volt missed ab., szívleállás miatt. Az injekciót már a műtét előtti este beadták, úgyhogy neked is meg kell kapni valamikor. Engem két hétre rá műtőttek, mint ahogy kiderült a sajnálatos esemény. De másfél hét után elkezdtem vérezni. Visszamentem a dokihoz, és ő mondta, hogy kihúzom a megbeszélt időpontig, és igaza lett. Nekem anno azt mondta a doki, ha elkezdek vérezni, vagy fáj a hasam azonnal szóljak neki. Lehet hogy a helyeben azért egyet konzultálnék vele.
Gyors felépülést és egy sikeres újabb terhességet kívánok.
2010. febr. 21. 16:48
4/4 anonim válasza:
Ha műtét után kapod meg a szurit, az is jó, a lényeg, hogy a következő baba megfoganása előtt be legyen adva!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!