Picsusz kérdése:
Feszítő, húzó érzés lent hol jobb, hol bal oldalon. Baj lehet?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok.Most vagy 2 napja érzem ezt az érzést.Nem görcs,nem is éles fájdalom,hanem olyan feszítő,húzó érzés egyik,másik oldalon,de inkább jobb oldalon.Ez a méhszalagok nyúlása okozhatja?Meddig nincs baj,míg nem görcsölök?2015. ápr. 20. 16:15
1/8 anonim válasza:
Nyugalom,valószínű,hogy csak az van amit leírtál,bár nekem ilyen nem volt 7 hetesen,csak kicsit később. De mindenkinek más a szervezete,lehet te jobban megérzed. Szedj magnézium-citrátot, napi legalább 2-őt. A MagneB6-ot szokta sok doki mondani,de hát az nem mindenkinek jó. Nekem legalábbis nem volt az és sokaktól olvastam,hogy nekik sem,plusz abból napi 6 kell, a citrátból meg elég max. 3. És árban sem mindegy,plusz a citrát van receptre is. Úgy 200 ft,anélkül 400. Ha görcsölsz akkor viszont menj be a kórházba ha teheted vagy hívd fel a dokidat ha van.
2/8 A kérdező kommentje:
Magne b6-ból szedek 3x1-et.Gondoltam emelni kellene az adagon.Nem,nem görcsölök.Barnás folyásom volt már egy párszor,de a dokim azt mondta nincs gond,sok kismamának van.Utrogestan szedek 3x1-et,attól elképzelhető a barnás folyás?
2015. ápr. 20. 17:14
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy attól lenne,anyának is azt kellett szednie,nála minden rendben volt,de sose lehet tudni. Viszont tényleg a ez a Magneb6-at,hát... nem lebeszélni akarlak,de napi 6-ot kellett szednem és kb. annyit ért mint halottnak a szexmasszázs...másik doki amikor vizsgált ki is nevetett,hogy azt szedem. Ha napi 6-ot szedsz,akkor is csak 288 mg Mg jut a szervezetedbe,mert a ténylegesen hasznosuló tartalom, 48 mg tablettánként, terhes nőnek pedig legalább 400 mg kell. Pihenj sokat és igyál amennyit csak tudsz,de legalább 2,5 litert meg kellene egy nap.
4/8 anonim válasza:
Nekem is ennyi idős terhesen olyan fura érzés volt kifejezetten a jobb oldalon. Nekem szúrkált is rendesen. Mondtam is a nőgyógyásznak, de csak legyintett, hogy hát azt szokott. Igaza volt egyébként, de persze az ultrahang sem mutatott bajt. Nagyon féltem a méhen kívülitől, főleg hogy erős görcseim is voltak időnként. De mivel az ultrahang mindent rendben talált, megnyugodtam, elkezdtem szedni a magnéziumot és meg is szűntek a nagyon erős görcsök.
5/8 A kérdező kommentje:
Majd jövőhéten megyek csak uh-ra.Másfél hete voltam,akkor még csak szikhólyag látszódott.Remélem már most látni a babát.Tegnap már jobban voltam,nem húzódott úgy,meg magnéziumra jobb lesz sokkal.Gondolom ezek tényleg csak a szalagok nyúlása lesz,de majd rákérdezek én is a dokimtól.
2015. ápr. 22. 10:39
6/8 anonim válasza:
Hogy,hogy mész megint uh-ra? Nekem csak a 12. héten kellett mennem miután voltam először és megállapították,hogy terhes vagyok.
7/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek a pozitív teszt után mentem vagy 5 napra,mert picit véreztem.Ott még csak petezsák volt.Utána 1 hétre rá kellett mennem vissza ellenőrzésre a magánorvosomhoz.De mivel akkor még "csak" szikhólyag volt látható,így 2 hét múlva visszahívott,ami majd hétfőn lesz.Remélem akkor már látni majd a babát.
2015. ápr. 22. 19:03
8/8 anonim válasza:
Jaa,értem. Hát nem tudom,még nem hallottam,hogy csak szikhólyagot láttak de babát nem. Mondjuk képes a szervezet fura dolgokra,biztos nem egyedi eset. Elviekben már látni kell akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!