Normális, hogy éjszakánként kényszeredetten nyújtózkodnom kell minden egyes testhelyzet váltásnál? 28 hetes vagyok
Figyelt kérdés
Általában az oldalamon alszom, de mikor meg akarok fordulni, akkor mindig nyújtózkodnom kell. Az utóbbi 3 napban, meg összekötődött a nyújtózkodás azzal, hogy ráfeszítek az alhasamra, mintha nyomni kellene.2010. febr. 21. 08:26
1/5 anonim válasza:
Nekem most van a második terhességem. Világ életemben jó alvó voltam, de most a 23. hét óta (29 hetes vagyok), én is állandóan forgolódok és nem találom a helyem. Ma már odáig jutottam, hogy 3-6-ig nem is tudtam aludni. Ezek a pasik (kisfiam lesz) kiborítóak. :) Neked is fiad lesz?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen fiú lesz. :)
2010. febr. 21. 08:38
3/5 anonim válasza:
Szia!Így visszagondolva nekem is 27-28 hét körül volt ez ha bárhova fordultam nyujtozkodtam.Most 32 hetes vagyok nem is vettem észre de elmult.Én 24 hétig szinte semmit nem aludtam,mióta nagy a pocim meg tutok :)én fordítva működöm ugy látszik.Jó babavárást,ha kérdésed van bátran írj.
4/5 anonim válasza:
Az első vagyok. Nekem az első kislány lett. Semmi bajom nem volt a terhesség alatt. De ez a kis pasi. Mások is mondták már, hogy a fiúk ilyenek. Kénytelen vagyok elhinni. Mi lesz ha megszületik? :)
5/5 anonim válasza:
Én 24 hetes vagyok, és kislányunk lesz, de szinte minden éjjel felébredek és forgolódok egy órát mire újra el tudok aludni, sehogy nem jó, nem találom a helyem,állandóan nyújtóznék. Úgyhogy szerintem ez nem függ attól hogy kisfiú vagy kislány van odabent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!