Árt a terhesség alatt a heti 1 gyümölcsnap?
Figyelt kérdés
Muszály lenne valamit kezdenem,mert nagyon hízok! dokim megöl ha visszamegyek hozzá,mert azt mondta,hogy tartani kéne a súlyomat!Diétázom,de úgy látszik már az se ér semmi,mert 3-4 hétig szépen tartottam(20-24hét),onnantól meg megint hízásnak indultam,hába csinálom!Megszokhatta a szervezetem?ELegem van már ebből az egész súlymizériából,mert unom,hogy csak e körül forog a terhességem,és mindig cseszegetnek,nameg már én se érzem jól magam a súlyom miatt,ami ma reggel plusz 13kg.. És még van 3 hó hátra!2008. aug. 28. 08:07
11/13 anonim válasza:
Szia! Én szinte minden nap gyümölcsnapot tartok, úgy imádom. Konkrétan csak az ebédem nem gyümi, és nem tudok róla, hogy bármi bajom lenne, vagy a babónak. Szerintem ha valamit nagyon megkívánsz, egyél belőle egy keveset, mert valószínűleg a szervezetednek arra is szüksége van. De a sok gyümölcstől biztosan nem lesz baj!!!
12/13 anonim válasza:
A babának szüksége van olyan dolgokra is, ami a gyümölcsben nem található meg. OK, tarts gyümölcsnapot, de azért egy joghurtot, vagy egy pohár tejet igyál meg, vitaminodat ne felejtsd el bevenni. Vagy párolj csirkét zöldséggel, az nem hízlal.
13/13 anonim válasza:
26. het es plusz 15 kg. Nem aggodok. En is kulfoldon vagyok, senki sem bant a felszedett kilok miatt, mert egyenletesen hizok, es foleg pocakra. Minden vizsgalati eredmenyem jo, mindketten makk egeszsegesek vagyunk, vernyomas, cukor, vizelet, minden rendben. Sokat mozgok, setalok, jogazok, es fizikai munkat vegzek. 15 kilo? Na es? Amig egeszseg van, minden van. :) Ne panikolj a sulyod miatt, Erezd jol magad, valszeg a szules utan rohamosan csokken majd a sulyod. A legjobb pelda az anyukad, vagy lanytesod lehet, aki szult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!