Canesten thrush jo a huvelygombara? 32 hetes km
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 23:39
1/3 anonim válasza:
Ha az orvos megállapította és azt írta fel, nyilván jó. Ha meg nem voltál orvosnál, honnan tudod hogy gombás vagy?
2/3 anonim válasza:
Én 35hetes vagyok és én is canestent kaptam. Az orvos szeint ennyi idős tehességnél elég gyakori,mivel jó pá dolog kiválthatja:Legyengült immunrendszer,tulzott szénhidrát bevitel stb..Sajnos nekem amugy is sokszo volt gyulladásom és ezáltal visszatér néha ez a fránya fertőzés.i De ajánlom a combi változatát,ilyenkor a páodat is kezelni kell,mert vissza fertőzhet és esetleg a fertőzés méhszálytágulást kezdeményezhet.Kellemes babavárást!
3/3 anonim válasza:
Én semmiképp sem mernék használni semmit, CSAK orvosi utasításra! Ha nem látott orvos, feltétlenül menj el. Már rutin az egész úgyis. Ha esetleg már ki lennél nyílva, akkor veszélyes lehet, hogy hasraütés szerűen 'szedsz' valamit! Gondolj erre is!
17 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!