Ha nem használt a Canesten kúp, amit felírt a doki, új adagot kell szedni?
Szerdán voltam nődokinál (32. hétben vagyok), és azt mondta, van egy kis folyásom, felírt rá canestent, azt el is használtam, péntek este az utolsót. végig nem volt semmi, a folyás minimális volt (előtte is). viszont szombat reggel ilyen túrószerű váladék volt a bugyimon, ráadásul az eleje táján, nem a közepén. Gondoltam, kiürült a maradék gyógyszer, napközben nem volt semmi. de ma regel megint volt, és napközben is, és már ilyen fehér folyós dologgal elegyes volt a cuccc, tehát azt már nem gondolom, hogy ez a gyogyó maradéka...csak nem értem, miért lett erősebb a tünet, ahelyett hogy elmúlt volna?? És akkor most újat kell kezdeni, vagy lehet hogy nem használt a gyógyszer? Holap felhívom a dokit, de addig is...valaki tapsztalt hasonlót?
köszi előre is.
fú, ez jól hangzik. nekem mondjuk a pisimnek semmi baja.
beszéltem a védőnővel ( a dokit ma vhogy nem sikerült elérni), és ő azt mondta, hogy várjunk még pár napot, mert ilkyenkor előfordulhat erősebb folyás,. ahogy kiürülnek a dolgok.....hát nem tom. remlem, igaza van, de azért holnap is hívom a dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!