23 hetesen bo, vizes folyas?
Eddig minimalis szintelen, szagtalan, kremes folyasom volt.
De az elobb ereztem alul, hogy el akar csoppenni, gyorsan bementem a vecebe, megtoroltem, es tenyernyi foltban bo, vizes folyas volt. (Szintelen, szagtalan.)
Egy pillanatra a frasz jott ram, hogy a magzatviz szivarog.
Hetfon megyek orvoshoz, de addig is erdekelne, hogy voltatok-e ti is igy? Normalis ez?
A terhesség alatt előfordul bő folyás, ami megijesztett engem is.
Ha a magzatvíz lenne, akkor az édeskés szagú lenne, és elvileg folyamatosan szivárogna. De ha bizonytalan vagy, a patikában lehet kapni tesztpapírt, vagy betétet, nem tudom, mert sosem vettem, de állítólag az kimutatja, ha a magzatvized szivárog.
De nyugodj meg, szerintem ilyenről szó sincs...
Nagyon koszonom a valaszt.
Sajnos nekem az elozo terhessegem ugy ert veget, hogy 24 hetesen elfolyt a viz. Ugy folyt, mintha pisitem volna.
Az elozo 1-2 hetben akkor is bo, vizes folyasom volt.
Azon tunodtem, hogy lehet-e, hogy mar akkor is a viz szivargott... De a szivargas tuti folyamatos, ugye? Mert a kerdesem ota eltelt 1 ora, es azota nincs semmi folyasom.
Kozben te is irtal kedves #2.
Na en is ugy vagyok, hogy idoszakosan van egy-egy folyasom, de eddig kremes volt.
Teboly...
Az az igazsag, hogy eddig 4 babamat veszitettem el. De a 6,7 es 13 hetes vetelesek ossze sem hasonlithatoak fajdalom tekinteteben a 25 hetessel.
24 hetesen repedt meg a burok, egy hetig szivargott a viz. De volt meg annyi viz, hogy ne kelljen szulnom. Viszont a repedes miatt 25 hetesen fertozes miatt meginditottak a szulest.
Nem talaltak semmi okot.
Te most hany hetes vagy?
És azt lehet tudni, hogy mitől repedt meg? Én most vagyok 26 hetes naptár szerint, kedden lépek a 27.-be,viszont ultrahang szerint már 27.
Hát az az igazság, hogy én is azt figyelem,hogy hányadik héttől van esélye a kincsemnek. Azt mondják, hogy a 27.-től már 90%.én már alig várom, hogy a 28.-on túllegyek.
Nem talaltak okot.
A dokim azt mondta, hogy a 28. hettol mar nagy baj nem lehet. Nekem az meg 5 het...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!