Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetesen zöld folyás?...

23 hetesen zöld folyás? Mitől? Baj ez?

Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mitől lehet,de nekem az orvosom az elején mondta ha zöld folyás lenne azonnal forduljak orvoshoz.
2015. márc. 19. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Fertozes, ami burokrepedest okozhat.
2015. márc. 19. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, baj. Bakteriális felszálló fertőzés, kezelés nélkül vetélést/koraszülést fog okozni.
2015. márc. 19. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan menj el a dokihoz vagy az ügyeletre,hogy minél hamarabb kezelni tudjanak vele. Nem hiszem,hogy szeretnél szülni egy életképtelen kisbabát... nem kötekedésből írom,meg nem rosszindulatból,de ha nekem ilyenem lenne,akkor nem az lenne az első,hogy ide írok,hanem rohanok be,tök mindegy hány óra van!! Tényleg nem leszúrás,csak szerintem nem örülnél neki,ha tényleg lenne valami baj a kicsivel emiatt. Ilyenkor már ha elvetélsz,beindítják a szülést,ha meg beindul magától a fertőzés miatt,akkor is iszonyat nagy eséllyel ugyanaz a vége mint a vetélésnek.
2015. márc. 19. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Onnantól olvasd,hogy normális, vagy baj van?

[link]

2015. márc. 19. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!