21/F - Körülbelül 3 napja észrevettem hogy reggelente zöldes folyás van a péniszemen ami ha nem jön ki akkor kis rásegítéssel ki tudom belőle szedni. -?
Fájdalom, viszketés nincs, még pisiléskor sem. Szexuális aktusom körülbelül 1 hónapja volt, és a betegségek amik erre jellemzőek, azok gyorsabban keletkeznek!
Korábban sajnálatos módon voltam már tripperes, így tudom mivel állnék szemben, ha chlamydia-s lennék, de szerintem egyik sem. Nem tagadom, mostanság elég gyakran maszturbálok, és amire tippelek hogy talán az éjjeli utolsó maszturbálás utóváladékának a reggeli odáig ott maradt eredménye lehet!... Sokáig nem tudtam hunyorgós szemmel eldönteni hogy még is milyen színű, de ma kenetet vettem belőle egy zsebkendőre és egyértelműen lágy zöld. Orvoshoz sajnos nem tudok, és nem is merek el menni, úgy hogy Neomagnol-al fogom kezelni a péniszemet, valamint reggeli torok fájás is van, ami nem tudom mennyire függ össze a betegséggel, de az mondjuk a nővéremnek is volt 1x, talán az máshoz köthető össze. Más is tapasztalt ilyen jelenséget a péniszén?:S
a klor tablettaval?!
ha szexelni mersz, akkor orvoshoz menni is legyel nagyfiu
21 vagy, nem 11
a zoldes folyas nem normalis, irany az orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!