6-9 hetem pokol volt. Hanyni csak a 9.heten hanytam elotte viszont az emelyges meg roszabb volt. Most is megvan meg de nagyon enyhen. 2 kilot fogytam az eleje otam
Nem tudom a nemet.
2015. ápr. 18. 14:24
22/29 anonim válasza:
Szia!Első gyerkőccel kb a 13-ik hétig reggelente öklendezős hányinger,néha hányás napi 1x.Ő kislány lett.Na de most a másodikkal:15-ik hétig reggeli sok hányás,egész napi erős émelyítő hányinger(ez a leges legrosszabb!!),kaja undor,szag undor,illat undor,öblítőt kellett cserélnem,nem megy le a tea-kávé-kóla-üdítő,csak a víz,nem bírtam enni csak pihegtem,puffadás,álomkor.De elmúlt,most 18 hetes vagyok és minden ok,most se vagyok kívános szerencsére.Ő még nem tudjuk mi lesz,mert nem mutatta meg magát az uh-on.
2015. ápr. 18. 14:56
23/29 anonim válasza:
Én nem. Hányingerem sem volt egyszer sem.
2015. ápr. 18. 15:20
24/29 anonim válasza:
Szia!
Én rengeteget hánytam!
A 6. héten kezdődött, akkor sokáig nagyon durván, volt,hogy napi 7x is. A 25. héttől jobb volt, utána már ritkábban, de végig kitartott. A hús látványától is rohantam a WC-re. Kislányom lett egyébként. :)
2015. ápr. 18. 16:53
25/29 anonim válasza:
Én az első 3 hónapban voltam rosszul. Havi 1x hánytam,napra pontosan 27-én :), viszont folyamatosan émelyegtem, ami rosszabb volt, mintha hánytam volna és állandóan aludni akartam! :)
2015. ápr. 18. 18:18
26/29 anonim válasza:
5-ös vagyok. Lány lett.
2015. ápr. 18. 20:35
27/29 anonim válasza:
Hányinger,öklendezés a 6.héttől megvolt/megvan.
8.héten hánytam először,majd a 9.-ben és meg volt ezen a héten is,de csak egyszer minden héten :)
Hárman voltunk lányok a családban és a tesóimnak semmi ilyen nem volt(2-2 fiú náluk) anyukámnak se :)
Fogytam is eddig 2kg-t,aminek persze örültem,mert a cigit letettem a pici előtt fél évvel és jött fel rendesen :/
2015. ápr. 19. 07:44
28/29 anonim válasza:
Egyetlen egyszer sem hánytam, nem voltam rosszul, nem émelyegtem. igazán ideális terhességem volt, mindenkinek ilyet kívánok.
2015. ápr. 19. 14:11
29/29 anonim válasza:
6. het közepétől kb a 16. hétig majdnem minden este hánytam, volt hogy többször is. Volt hogy éjszaka keltem hányni. Fogyni sajnos nem fogytam mert napközben tudtam enni, de csak száraz szénhidrátot (pl pogácsa). Minden mástól undorodtam, emelyegtem napközben, fémes ízű volt a szám. Semmit nem kívántam, ez volt a legrosszabb időszaka a terhességemnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!