8 hetes terhesen csak egy féle kaját tudok megenni?
Nekem olyan rossz volt az elején a gyomrom, bárminek örültem, ha bent maradt. egyébként én az itallal voltam, nagyon rapszódikus. Elöször jött a tonic. csak azt tudtam meginni. Utáltam már a gondolatát is de csak az csuszott le, minden más visszajött. Aztán jött egy hirtelen váltás, és csak a schweps narancs ment le. Hál istennek ezen is túl vagyok már.
Bár igy szülés közeledtével meg az édeset kívánom. Soha nem voltam csokis, sütis, inkább egy szelet húst ettem meg. MOst meg meg vagyok veszve az édességért.
36 hetes kismami
köszönöm a gyors válaszokat! megpróbálom valamivel helyettesíteni, mert tényleg nem lesz jó vége!:)
egyébként én meg csak a teát tudom meginni, jó sok citrommal és cukorral!jó babavárást mindenkinek!
Ha azt kívánod azt edd meg! Nekem is voltak ilyenek, nem is éppen a legegészségesebb kajákat kívántam. Össz. 9 kilót híztam, a gyereknek semmi baja. Később úgyis mást is fogsz enni, csak az első időszak ilyen. Nekem ekkor a cappy multivitamin és a kakaóscsiga volt a favorit. csináltam rakott krumplit, mire kész lett annyira hányingerem lett még a szagától is, hogy csak mostanában tudtam újra enni, pedig már 4 hónapos a babám:)
Kellemes babavárást!
Én csak húslevest és banánt ettem, kb. 3 hétig. Nem undorodtam semmitől, hányingerem sem volt, egyszerűen csak nem tudtam elképzelni, hogy mást egyek. :)
Boldog és egészséges babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!