Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Terhesség alatt hányszor...

A Terhesség alatt hányszor jön hozzánk a Védőnő?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 18:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

egyszer jött ki. a védőben meg 4szer voltam a beutalókért, azt mondta szívesen ltá többször is de ennyi az előírás. úgyhogy nem mentem többször.

Mondjuk egyszer biztos hogy ki kell mennie, megnézni hova viszed haza ababát.

2010. febr. 20. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

Lányok, nektek egyáltalán nem kell járni a védőnőhöz, maximum egyszer, a kisköníyvért.

Nem őt kell négyszer meglátogatni, hanem a dokit, akkor kapod az egyszeri anyaságit. A védőnőhöz nem kell menned, neki viszont szülés előtt ötször és utána nagyon gyakran kell mennie tehozzád.

Persze a védőnő kényelmes és bepróbálkozik, ha te mész hozzá, akkor neki nem kell mennie. Maradjatok otthon, majd ő jön hozzátok! Pláne ebben a betegséges időben!

2010. febr. 21. 08:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
hát inkább én megyek mint ő jöjjön. Egyébként nálunk menni kellett valóban egyszer a kiskönyvért, kétszer terheléses cukorra és még a végén vérvételi beutalóért, ahol az Rh-t nézték. Úgyhogy így jött ki a négy. Cserében viszont egyszer sem jött ki, a baba megszületése után is csak egyszer.
2010. febr. 21. 09:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Köteles kijönni a védőnő, ez a dolga!
2010. febr. 21. 11:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Én a terhesség legelején voltam nála, kiadta a kiskönyvet, azóta semmi... Pont most gondolkodom, hogy fel kéne hívnom, vagy mit csináljak, de nem akarok tőle semmit, mindent a nődokival, meg a háziorvosommal intézek....?!
2010. febr. 21. 12:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy terhesség ideje alatt én mentem, mikor megszületett a pici, akkor viszont első pár hétben heti kétszer tuti jött, utána hetente egy darabig. Sokszor volt, de nekem aranyos, segítőkész, nem okoskodó védőnőm van, nem bántam hogy jött. Terhesség alatt meg szerintem felesleges hogy kijöjjön.
2010. febr. 21. 15:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 6 hetente kell járni védőnőhöz és igenis kell az ő 4szeri látogatása kvázi pecsétje is az anyasági igazoláshoz,ezt már az elején elmondta.

Szülés előtt nem jön ki,max.1szer megnézni hova szülsz.

Szülés után pedig szintén min.1szer kijön házhoz,utána már csak attól függ háynszor jön mennyi segítség kell a kismamának.

Azért furcsa hogy ilyen nagy különbségek vannak védőnő és védőnő között.

Írhatna már ide egy végőnő is hogy mit "tanítanak" nekik,mi a protokoll...!

2010. febr. 21. 16:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Már leírtam a protokollt. Neki kell ötször jönnie szülés előtt, aztán szülés után rögtön, majd hetente, havonta, ahogy nő a gyerek. Neked egyszer kell menni a kiskönyvért és kész.

És nem az ő négy pecsétje kell, hanem a dokié. Mi nem érthető ebben???

Összesen kell négy pecsét, de a dokihoz biztoan mész négyszer, tehát a védőnőtől nincs szükséged pecsétre!

A protokoll egyforma, a védőnők lusták. És ha te mész hozzá, akkor szimplán ellazsálja és beírja, mintha ő lett volna nálad. Ennyi.

2010. febr. 21. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!