Túlhordás esetén császároznak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Április 12-re volt egy időpontom, meg 16.-ára, de ugyebár már mind a kettőn túlmentünk.
Na most 12 szerint már 5 nappal hordtam túl a babát, 16 szerint pedig 1 nappal.
Ha nem indul be a szülés, akkor császározhatnak? Vagy meginditják, és úgy meg tudom szülni? (nincs fogadott orvosunk) debrecenben a Kenézyben szülök!
Köszi a válaszokat.
2015. ápr. 17. 09:35
1/4 anonim válasza:
Nem császár. Indítják a rendes szülést de tulhordas két hétnél kezdődik.
2/4 anonim válasza:
Nem császároznak. Oxival indítanak.
3/4 kloetta válasza:
Szegeden betöltött 41. Hétig ha minden rendben várnak, utána kaphatsz oxit vagy méhszájérlelőt. Ezt játszák minden nap, ismerősöm 41+2esen harmadik ilyen nap után szült természetesen.
4/4 anonim válasza:
Nem császároznak egyszerre. 40.hét után minden másnap kell NSTre menni, ha azon a héten sincs semmi akkor a 41.héten befektetnek de nem császároznao hanem elkezdik indítgatni a szülést. ha nem indul be, és betöltöd a 42.hetet akkor császároznak!!! nekem 41hét+5 naposan lett meg a kisfiam természetes úton! Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!