Az előbb szeretkeztünk, én voltam alul, és hirtelen szédülés jött rám, és nem kaptam levegőt. Legutóbb is ez volt, ugyanebben a pózban. Mitől lehet? 28 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 20:35
1/3 anonim válasza:
Olvastam valami ilyesmit, hogy nem minden kismama tud háton feküdni (vénák, erek elnyomása??) Ne haragudj, nem emlékszem pontosan :(
Másik póz :)
Minden jót, üdv 25 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
Szia!
Velem sajna ez volt. Én nem tudtam a terhesség alatt a hátamon feküdni. Ilyenkor a baba elnyomja a fő ereket én nem jut elég oxigén az agyba. Ezért van a szédülés és,hogy nem kaptál levegőt. Vigyázz vele,és ne erőltesd ezt a háton fekvést mert még az eszméleted is elveszítheted,én sajna így jártam:(
3/3 anonim válasza:
Próbáljátok meg oldalról nekünk ez bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!