16+4 naposan normalis, hogy napjaban kb.3-4szer bekemenyedik a mehem?
Figyelt kérdés
Az egesz nem tart tovabb mint 20-30 masodperc, de eleg kellemetlen. Foleg akkor csinalja, ha ulok, es egy kicsit eloregornyedek, majd kiegyenesedek.2008. aug. 27. 19:52
1/3 anonim válasza:
Kicsit korai még, bár napi 3-4 nem sok. Én is így kezdtem, de aztán sűrűsödött. Két dolog segít, pihenj többet és esetleg szedj magnéziumot. (Nekem a magneB6 nem vált be, a magnézium-citrát segít.)
De nyugodj meg, nálam 18 hetesen kezdődött, 20 hetesen itthon maradtam, mert már gyakorlatilag egész nap keményedtem, de most már a 35. hétben vagyok.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi! Magneziumot szedek Kalciummal, de csak annyit, amennyi megtamogatja a Kalcium beepuleset. Na veszek meg Magneziumot, kiprobalom.
2008. aug. 27. 21:47
3/3 anonim válasza:
Nekem eddig még 1X sem volt keményedésem, és már a 18. hetet betöltöttük. Kérdezz rá a dokidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!