Fej körül 5mm folyadékecho, lehet ebből még valami jó?
Sok erőt kívánok neked kedves :-(!
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz!
Sajnos, lehet így "jobb" neki, ha nem lehet egészséges. Te mindent megtettél érte.
Holnap ismeretlenül is, de gondolok rád!
2015. ápr. 16. 15:55
Csak egy buta kérdés: és ha megszületik ez nem gyógyítható? Mert tudom, hogy nem vagyok orvos, de láttam olyan babát aki ezzel született (most neten).
Olvastam egy honlapon, egy másik lány is sajnos így járt, és művi úton kellett befejezni :-((
Sajnálom, tényleg!
2015. ápr. 16. 16:02
23/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Én is kapaszkodtam foggal-körömmel, hogy megtarthassam, de senki sem támogat benne, az orvosok is úgy kezelik ezt, hogy MUSZÁJ megszakítani... Nem is bírom végigcsinálni úgy, hogy lehet, hogy szenved a baba, vagy fáj neki ez az egész, lehet, hogy már haldoklik, nem tudom :( azt akarom, hogy ne szenvedjen, és mihamarabb túllegyek rajta, a doki szerint maximum 1% esélyem van, az meg édeskevés :( megszülni viszont nem szeretném, ha meghalt, az végleg tönkretenne... Egy héttel kisebb is, mint kéne, szóval, így lesz a legjobb neki :,( borzasztóan fog hiányozni, pedig nem is ismertem... :(
Részvétem... Nagyon szurkoltam neked, sajnálom, hogy ez lett a vége. :(
2015. ápr. 16. 20:36
2015. ápr. 16. 20:38
22: Ezzel nem él el odáig, hogy megszülessen. NEM vízfej (azzal lehet sönt).
Basszus... délelőtt CVS vagy amnion és este elkezdik a tágítást.. grrrrrrrr
Ugye mondták, hogy valószínűleg azért ez egyszeri véletlen szerencsétlenség.
Sok erőt, kitartást és mindent ami kell...
2015. ápr. 16. 20:38
27/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy szorítottatok, sajnos ez van :( az orvosom szerint lehet, hogy nem is kell majd tágítás, mert olyan pici (44mm). Csak legyek túl rajta minél előbb :( Igen, mondták, hogy ez nem szokott ismétlődni, de nem tudom, hogy ezt meg merem-e próbálni mégegyszer.
A következő terhességeddel tiszta lappal indulsz. Hagyd begyógyulni a sebeidet, gyászoljátok meg a veszteséget, de ha eljön az idő, vágjatok bele. <3
2015. ápr. 16. 20:48
28! Írd be Google-BA... Nézd meg a képet! A nyakán van rajta a pici fiúnak!!
Ez kockázatos döntés lenne, az orvos is a legjobbat szeretné! :-(
2015. ápr. 16. 22:20
30/38 A kérdező kommentje:
Már meg is kezdték a tágítást, előtte még ultrahangon meg kellett nézni, él-e még. A legszörnyűbb, hogy láttam, ahogy mocorog ott benn :,( megszakad a szívem :(
Kapcsolódó kérdések: