Ciszta a baba veséjén és köldökzsinór a nyakára tekeredve! Milyen baja lehet ebből a szülésig és utána?
Tegnap voltunk vizsgálaton holnap töltjük a 33. hetet és a dokim mondta hogy végre befordult a fejecskéjével, viszont a nyakán van a köldökzsinór és a veséjében cisztákat vannak. Ezt annyira nem fejtette ki csak annyit mondott hogy nem kell pánikolni a szülés után teljes kivizsgáláson fog átesni a baba.
Akinek hasonló problémái voltak a babájával az utolsó trimeszterben, megoldódtak ezek a születés után? Vagy lett valami komolyabb baja a babának (ezt most leginkább a vesére értem)? Mi történt vele? Egyáltalán mit jelent ez egy babára nézve??
A köldökzsinór miatt kell aggódnom? Már nem félek a császártól sem, csak legyen minden rendben vele... kezdek pánikba esni, hogy nem lesz esetleg egészséges, vagy megfojtja a köldökzsinór. Négy hét múlva kell visszamenni a következő kontrollra amikor megint tudni fogom mi a helyzet odabent vele!
Annyit mondott még a doki, hogy ha esetleg nem érzem a baba mozgását sokáig, valamit nem érzek rendben vele, vagy fájásaim lesznek egyből menjek be a kórházba ne várjam meg hogy elmúlik e vagy sem!
Ettől sem lettem nyugodtabb, próbálok nem bepánikolni de egyre jobban elönt a félelem. :S Teljesen tanácstalan vagyok most és félek mire számítsak ezek után...
Köszönöm a válaszokat előre is!
Köszönöm előre a válaszokat!
Biztos akarod tudni?
Én ilyen bizonytalanságban nem tudnám kihordani,szerintem megkérném a dokit,hogy fektessen be,ahol kéznél van minden. Ez magándoki?
40hkm
Ez a vese dolog sajnos "altalanosnak" mondhato a fejlodesi rendellenessegekben.. Sok babat ismerek aki igy szuletett, par honapos, max 1eves korukra kinottek.
En a zsinor miatt aggodnek :/
40hkm
Az én dokim csak császárt vállal, meg annyira nem is izgat kinél fogok szülni... programozott császárt ha nem életmentő viszont nem szeretnék.
Remélhetőleg tényleg kinövi és nem marad semmi nyoma majd a későbbiekben, már nem aggódom miatta próbálom nagyon pozitívan látni a dolgokat és hogy ez nem maradandó... nem is stresszelek rajta mar.
A zsinór már más kérdés, de sokan születnek a nyakukkal rajta, bíznom kell az orvosokban... :/ Nincs más akiben bízhatnék hogy minden rendben lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!