Magas terheléses cukor - mi lesz most?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Rettenetesen beparáztam. Az éhgyomri 5,1 lett, a 120 perces 8,4. Ma volt a vérvétel, tehát orvossal még nem beszéltem. Mi fog történni ezután? Nyilván diéta, de hogy megy ez? Megmondják, hány grammos diétát kell tartanom, és folyamatosan méregetnem kell a cukromat? És mostantól állandóan vérvétel? Ugye kórházba nem fektetnek be? Nagyon meg vagyok rémülve :( köszönöm előre is a válaszokat!2015. ápr. 14. 19:44
11/13 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon koszonom neked is :) kaptam beutalot dietetikushoz, szerintem elmegyek jovo heten. Tegnap ota csinalom a dietat, annyira nem is veszes :) csak szokatlan. Mar latom, milyen egeszsegtelenul etkeztem azelott.. nem is gondolna az ember, milyen mennyisegu felesleges ch-t pakol magaba, kozbe ugy erzed, alig eszel, megis hizol, mint a diszno.. legalabb erre jo, hogy igy jartam, kenytelen vagyok odafigyelni, magamtol sose menne :D
2015. ápr. 16. 08:51
12/13 Rittanddel válasza:
Sziasztok! 25 hetes vagyok és nekem 6,4 volt az éhgyomri , a 2 órás meg 9,97 :( Egyenlőre csak a diabetológiára jutottam el, mert időpontot csak 1 hét múlva kaptam a dietetikushoz. A diabetológián kírtak egy laborra, de ez nem terheléses, illetve mondták hogy vegyek cukormérőt és mérjem 3 napig napi 8x minden étkezés előtt és utána 1,5 órára, illetve lefekvés előtt és éjjel 1x, utána már nem kell annyiszor. Én irom egy kis noteszbe h mikor mit ettem és hogy kb mennyit, a doki annyit mondott hogy mivel túlsúlyom is van h napi 150 szénhidrátnál nem kéne többet ennem. 78kg-al indultam és most vagyok 91 :( De állandóan éhes vagyok... 2 napja mérem és egyszer volt 9,4 ebéd után de többnyire 8 fölé nem megy, és egyenlőre a netről tájékozódom kaja ügyben.
13/13 A kérdező kommentje:
Szia! Ahogy telnek a napok, egyre konnyebb lesz a dieta :) en vettem nehany diabetikus edesseget, hogy ha mar nagyon nehezen birom, azokbol majszolok uzsira :) visszahozzak az eletkedvem az edes falatok :D annyi, hogy nyilvan ezt is bele kell szamolni, mint ahogy mindent :) kitartas!
2015. ápr. 21. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!