Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 50 kilós nő esetében hány...

50 kilós nő esetében hány kilós babát engednek megszülni max? Lehet tiltakozni, ha nem akarok négy kilós gyereket természetes úton szülni, vagy ilyenkor mélyre kell nyitni a buxát?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 14:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%
Minden ilyen helyzet aktuális babára és anyára vonatkozik, a következő terhességekre nem. Ezt is elmondta a progi császáros orvosod? Vagy előre biztosítja a maga kényelmét?
2015. ápr. 14. 14:49
 12/19 anonim ***** válasza:
#8 - Ezt kifejtenéd bővebben? Mert így se füle, se farka.
2015. ápr. 14. 14:50
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

"Minden ilyen helyzet aktuális babára és anyára vonatkozik, a következő terhességekre nem. Ezt is elmondta a progi császáros orvosod? Vagy előre biztosítja a maga kényelmét?"

A méhlepényt is műtőben szedték ki, mert nem akart leválni. Elég durva vérveszteséggel zártam a szülést.

Szóval az én kényelmemet és testi épségemet biztosítaná, nem az övét.

Én ennél a terhességnél is kapirgáltam, hogy a császár megoldható-e, amit ő utasított el finoman, de határozottan. Nem hinném, hogy ezek után annyira a saját kényelmére játszana.

De inkább kérdezz, ne feltételezésekkel dobálózz.

2015. ápr. 14. 14:53
 14/19 anonim ***** válasza:
27%

170/48 voltam amikor teherbe estem.

Fiam 4890, lányom 4680-al született.

Simán.

Ez nem indok a császárra.

2015. ápr. 14. 15:07
 15/19 anonim ***** válasza:
23%

#78 Állj már le egy percre... #82 volt ott a saját szülésénél vagy te?

Azért mert neked szipi szupi szülésed volt, hidd már el, hogy van akinek nem.

Eszem meg áll, még egy ilyen idiótát...

Pár hete volt egy kérdés arról, hogy miért ítélnek el egy kérdezőt azért, mert császárt szeretett volna. Na valószínű te is bővítetted a barmok táborát.

Neki még nem volt ebben tapasztalata, de #82nek igen. Hidd már el, amit mond és ne hajtsd a saját igazadat mert végtelenül rossz tulajdonság. Képzelem, hogy a szerencsétlen gyerekedet hogy neveled..

2015. ápr. 14. 16:51
 16/19 anonim ***** válasza:
45%

Te mekkora súllyal születtél? Az apuka mekkora súllyal? Àltalàban ebből màr lehet tippelni. Ha fennàll a relatìv térarànytalansàg veszélye,kérj egy UH-t közvetlenül szülés előtt. Aztàn meglàtjàtok. A súlybecslés +-500/grammot viszont simán tévedhet.

160/43-mal lettem terhes, 55-tel szültem 3 kg-os babàt 3 óra alatt. 32-es buksi (ha jól emlékszem).

2015. ápr. 14. 19:43
 17/19 anonim ***** válasza:

MIÉRT lettem 0 %-os????

Mert vékonyan lettem terhes?

Elhívnám egy talira a lepontozót!

2015. ápr. 15. 10:27
 18/19 anonim ***** válasza:
6%
Én ugyan nem pontoztalak téged, de nyilván nem a súlyod miatt lettél 0%-os.. Hanem azért mert te aztán mindent jobban tudsz és ha te meg tudtál szülni 2 ekkora súlyú gyereket, akkor mindenki. Felvilágosítalak. Nem. Állítsd le magad.
2015. ápr. 15. 13:01
 19/19 anonim ***** válasza:

"Hanem azért mert te aztán mindent jobban tudsz és ha te meg tudtál szülni 2 ekkora súlyú gyereket, akkor mindenki. "

Te tisztában vagy vele, hogy több mindenkinek lehet azonos százaléka???

Kérdezőnek!

NEM, nem a súly dönt! Önmagában nem!

Csípő szélessége, baba feje, baba elhelyezkedése...

Nővérem 160/50-el szült (40-el esett teherbe), kisfia 3850 volt, természetes úton született, ráadásul gátvédelemmel. Ugyanakkor unokatestvérem 170/85-el nem tudta természetes úton megszülni a 3080-as gyereket, sürgősségi császár lett (ami nem szégyen, mert nem ez számít).

2015. ápr. 15. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!