DPt minek a roviditese a magzati Uh-n? Es a g?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 18:59
1/11 anonim válasza:
Az nem TPD akar lenni? Az a has keresztirányú átmérője. DPT-ről még nem hallottam. A G meg fogalmam sincs,nekem ilyet nem írtak rá sosem a papírra. Nincs mellettük valami szám vagy bármi?
3/11 A kérdező kommentje:
dpt vagy bpt nem tudom kivenni :) 95mm az értéke
2015. ápr. 12. 19:30
4/11 anonim válasza:
Hát én nem tudom. :D Hány hetes vagy? Ami ilyen van az BPD,meg amit írtam. :D
5/11 A kérdező kommentje:
Nem en vagyok terhes :) ismerosom
Kivancsi volnek hany hetes lehet :)
2015. ápr. 16. 22:13
6/11 anonim válasza:
Jaaa,értem. Hát,hogy az BPD,amire én tippelek, akkor igen csak a végét húzza,mert akkor már 39. hét körül kell lennie,de ha még csak most derült ki,hogy terhes,akkor nyilván nem lehet 95 mm. Nem tudom, én most leszek 35 hetes,de nem volt az elején sem olyan adat ami 95 mm lenne,hiszen az nagyon sok egy pár hetes terhességnél. Ilyenről meg,hogy DPT nem is hallottam,csak arról,amit leírtam,hogy mit találtam,de nekem az sem volt a papíron rajta. APTD az létezik,de az a has kereszt irányú átmérője. Nekem mindig csak haskörfogatot mértek,amit AC-vel jelöltek és azt csak a 16. héttől mérik, olyankor általában 100-105 mm...nem tudom,hogy ez az-e. A G pedig jelölheti a terhességi hetet. Ha van ott mellette valami szám,akkor az lesz az,ha csak nincs ott mértékegység is. Az a baj,hogy ahány kórház,annyiféle jelölés van. Egy dologra van vagy 2-3 féle jelölési mód.
7/11 A kérdező kommentje:
G mellett 15 van, nem a terhesseg elejen van, hisz tudja a baba nemet, de 15 hetes szerintem ezt meg nem szoktak megmondani, vagy igen!?
2015. ápr. 19. 15:31
8/11 anonim válasza:
Akkor az a terhességi hét. Nekem a 15. hét 5. napon már megmondták a nemét,de csak úgy,hogy kislány gyanús. Kevés orvos meri biztosan állítani még így az elején,de nálunk bejött,mert kislány lesz. :) Akkor viszont nem tudom mi 95 mm. Az olyan soknak tűnik,fogalmam sincs,hogy minek a rövidítése lehet. Bár lehet a has keresztirányú átmérője,ahogy írtam,de ki tudja. :D
9/11 anonim válasza:
Na csak nem hagyott nyugodni,hogy mi ez. :D A has kereszt irányú átmérője. A 15. héten ennyi az értéke. :D
10/11 A kérdező kommentje:
oh, koszonom, szuper vagy, en nem talaltam sehol! :)
jo babavarast!
2015. ápr. 25. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!